Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (753) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1334) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8210) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1150) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Dikt om Vær og vind

Frost

Naturdikt fullt av virkemiddel læreren tydeligvis liker.
Nynorsk Dikt

Nordlys

 
Bokmål Dikt

Snøen

En sang om snøen.
Annet Dikt

Snøjenta

Bokmål Dikt

Tale for regnet

Et dikt jeg skrev om regnet på ungdomsskolen.
Bokmål Dikt

Tale til regnet

Regnet er livsnødvendig, men samtidig kan det være litt kjipt.
Bokmål Dikt

The Wind

Jordnært dikt om vinden.
Engelsk Dikt

Vinter og Regn

Fikk i oppgave å skrive to dikt, og her kommer de om vinter og regn.
Bokmål Dikt

Kanskje vi har en oppgave om emnet som ikke vises på denne oversikten?
Søk etter stiler som inneholder ordet vær og vind


Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil