Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (753) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1334) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8210) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1150) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Dikt om Konsentrasjonsleire og jøder i 2.verdenskrig

Auschwitz 1

Et dikt jeg skrev etter besøk i denne arbeidsleiren.
Bokmål Dikt

Auschwitz 2 Birkenau

Et dikt jeg skrev etter besøk i denne utryddelsesleiren.
Bokmål Dikt

Bak murer og låste dører

Et dikt om fangeleirene i Tyskland.
Bokmål Dikt

Barn og voksne brukt som slaver

Dikt om hvordan det var å være i en konsentrasjonsleir under 2. verdenskrig.
Bokmål Dikt

Den tyske perleporten

Min tolkning av inngangen til fangeleiren Auschwitz.
Bokmål Dikt

Dikt om Auschwitz

Tanker etter studietur til Polen med de hvite bussene.
Bokmål Dikt

Dikt om Ravensbruck

Et dikt jeg laget etter tur med hvite busser!
Bokmål Dikt

En grå sommerfugl

Diktet forteller om hvordan en fange i Auschwitz opplevde tilværelsen...
Bokmål Dikt

Friheten de alle drømte om

Et dikt om fangeleirene i Tyskland.
Bokmål Dikt

Hvorfor så nært, men samtidig så fjernt?

Dette diktet ble skrevet rett etter besøket på konsentrasjonsleiren Auschwitz. Det er tankene etter det som ligger i diktet.
Bokmål Dikt

Kvifor verda har fargar

Skrev dette diktet etter en tematur til Polen og konsentrasjonsleirene fra 2. verdenskrig.
Nynorsk Dikt

Pust?Lukt?Lev?

Dikt om en jente og hennes mamma som blir sendt til konsentrasjonsleir.
Bokmål Dikt

Ravensbruck

Diktet er skrevet etter besøket på kvinneleiren "Ravensbruck".
Bokmål Dikt

To barn

Dikt om holocaust og konsentrasjonsleirene.
Bokmål Dikt

Kanskje vi har en oppgave om emnet som ikke vises på denne oversikten?
Søk etter stiler som inneholder ordet konsentrasjonsleire og jøder i 2.verdenskrig


Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil