Søk i stiler
 

Rema-posen


En ung gutt drømmer.
Sjanger:NovelleLastet opp:28.10.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Seksualitet
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Niklas tittet ut av vinduet. Solen var så vidt stått opp og fuglene sang så vakkert. Det gikk en gammel dame forbi. Hun hadde en liten bærepose fra Rema med seg. Brukte hun å henge der tro? Han undret seg over hva hun egentlig hadde i posen. Dette gjorde han nysgjerrig. 10 minutter etterpå, kom det en yngre frøken forbi. Hun hadde håret i en stram flette, briller, og en pekestokk i sin hånd. Hva skulle hun med den tro? Skjørtes hennes var trangt og kort. Kanskje litt for vågalt? Han lurte på hvor hun egentlig skulle. Niklas bestemte seg for å følge etter. Han tok på seg ytter jakka og la i vei.

 

Det var etter skoletid, så alle elevene var gått hjem. Hva skulle lærerinnen her? Kanskje hun skulle rette noen oppgaver, tenkte han. Men fortsatt hadde han bildet av henne i miniskjørtet i hodet. Når man skal rette oppgaver skal man jo ha på seg en bukse, ikke korte, stramme skjørt. Egentlig var det ganske fint, sa han til seg selv.

 

Han tittet rundt hjørnet. Nå så han lærerinnen sitte på en stol. Hun var bundet fast og hun hadde gaffa tape foran munnen. Den gammle damen var også der. Hun satt i stolen ved siden av, men hun var ikke bundet fast, og slettes ikke gammel lengre. I rema posen så han spenol og noe veldig utfordrende. Det var nemlig en pisk.

 

Den damen som ikke var gammel lengre, rakte seg etter pisken og hevet den over hodet. Lærerinnen, som man kunne lure på om egentlig var en lærerinne, var vill i blikket. Ikke vill etter å komme seg løs, nei da. Dette blikket hadde han sett på moren sin når hun og pappa lekte doktor på soveværelset.

 

Den ”gamle” damen svinget pisken sin, men hun traff ikke. Hun bare latet som. Ville kanskje virke litt skremmende? Nå tok hun et skritt fram og røsket bhen av den yngre damen. Dette var synd, for det var et fint stykke undertøy, og nå var den ødelagt. Dette var det første han tenkte, men når han fikk satt blikket på den toppløse lærerinnen, gjorde det ikke så mye.

- Ditt saftige svin. Har du rettet for mange oppgaver?

- JA! Straff mæ, tydet Niklas gjennom gaffatape språket.

Han tenkte: Er det gærent å rette for mange oppgaver? Er det ikke et pluss det da?

- Har du gitt mange gode karakterer? Har du vært en SLEM pike?

- JAJAJJA

 

Den ”gamle” damen tok nå fram spenolen og sprutet det utover lærerinnens kropp. Kanskje tauet satt så godt fast?

 

Niklas strakte seg fram for å ta på det slibrige stoffet, men istedenfor traff lærerinnens fot. Den var … Opphissende! Han kjente noe vokse i buksa, men før han rakk å finne ut av hva det var, våknet han. Den gamle damen med rema posen, var en gammel dame, hun var nå gått forbi huset hans. Synd.


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.012 sec - 1 pageviews