Søk i stiler
 

Ali og de gode hjelperne


En moderne variant av eventyret om Askeladden og de gode hjelperne.

Karakter: 6

Sjanger:EventyrLastet opp:05.06.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Eventyr
Verktøy:Utskrift   Del på FacebookDet var en gang en konge som hadde hørt snakk om en bil som kunne gå like fort til lands som til vanns. En slik bil kunne han gjerne tenke seg. Den som klarte å bygge den skulle få kongsdatteren og halve kongeriket. Nyheten lyste han ut i alle tabloidavisene i hele landet. Det var mange som prøvde seg, kan du tro, men ingen lyktes.

 

I et gatestrøk i storbyen bodde det tre ungdommer. Den tøffeste av dem het Christopher, Brad var kompisen hans og Ali ruslet etter dem. Alis familie kom fra utlandet og levde på trygd som de fikk fra staten. Den stakkarslige trygden de fikk var ikke mye og de eide ikke nåla i veggen. Alle tre gikk på grunnkurs mekaniske fag. Christopher og Brad var skoletrøtte, derfor gjorde de ikke stort annet enn å surfe på Internett. Ali måtte derimot gjøre alt arbeidet og de andre to fikk æren for Alis gode arbeid. En dag kom Christopher ved en tilfeldighet over nyheten. Å få kongsdatteren og halve kongeriket kunne han gjerne tenke seg. Derfor gikk han til læreren for å spørre om et stipend til å bygge en slik bil. Det skulle han få, han som var så flink til å mekke. Christopher tok pengene og rasket med seg en pose potetgull før han strøk av gårde til verkstedet. På veien møtte han ei overvektig kjerring med tjafsete hår og et vennlig ansikt.

”Hvor skal du?” spurte kjerringa.

”Jeg skal til verkstedet for å mekke en olabil til den bortskjemte halvbroren min,” svarte Christopher.

”Olabil skal bli,” sa kjerringa. ”Hva har du i bagen din?”

”Bare litt olje til bilen,” sa Christopher.

”Olje skal bli,” sa kjerringa.

I verkstedet mekket, sveiset og hamret Christopher alt han kunne. Etter at det hadde gått ei stund var bilen ferdig, men noe stort til bil hadde han ikke fått til. Bilen var en stygg olabil og han fortsatte å mekke, men uansett hvor mye han mekket ble ikke bilen noe bedre. Forbannet og sint satte Christopher seg ned for å snavle litt potetgull, men bagen hans var full av olje. Siden han ikke hadde noe å gomle på ble han lei av arbeidet og gikk hjem.

 

Neste mann ut var Brad som også kunne tenke seg kongsdatteren og halve kongeriket. Han gikk til læreren og ba om et stipend, og det fikk han tvert. Med penger og en pose potetgull i bagen la han ut for å friste lykken. På veien til verkstedet møtte han ei overvektig og trivelig kjerring.

”Hvor skal du?” spurte kjerringa.

”Jeg skal bare mekke en liten Lada til moren min,” svarte Brad.

”Lada skal bli,” sa kjerringa. ”Hva er det du har i bagen din?”

”Bare litt olje,” sa han.

”Olje skal bli,” sa kjerringa.

I verkstedet mekket Brad for harde livet, men uansett hvor mye han mekket ble det bare en Lada som knapt kunne starte. Da han skulle sette seg ned og ta seg en matbit, var bagen hans full av olje. Som alle andre, måtte han gi opp og dra hjem.

 

Da Brad kom tilbake ville også Ali prøve seg og gikk til læreren sin for å be om et stipend.

”Ja, du din pakkis. Du som har ti tommeltotter bør vel vinne kongsdatteren og halve kongeriket,” sa læreren og lo. Ali ga ikke opp så lett og maste hver dag. Til slutt fikk han et lite stipend. Det var riktignok ikke mye penger han fikk, men det rakk til et par skruer i hvert fall. Han tok et par tørre brødskiver til niste og la i vei. På veien møtte han den samme kjerringa som var så overvektig og grei.

”Hvor skal du?” spurte kjerringa.

”Jeg skal til verkstedet for å mekke en bil som går like fort til lands som til vanns, om det lar seg gjøre. Kongen har etterlyst en slik i media, og den som mestrer oppgaven får kongsdatteren og halve kongeriket,” svarte Ali.  

”Hva har du i bagen din?” spurte hun.

”Bare et par slanter og en stakkarslig niste,” svarte Ali.

”Deler du pengene og nisten din med meg så skal jeg hjelpe deg!” sa kjerringa og det takket han ja til. ”Når du kommer til verkstedet skal du legge tre skruer og fire dekk på gulvet. Deretter skal du legge deg og du må ikke stå opp før bilen er ferdig. På reisen til kongsgården skal du ta med deg alle du møter.” Ali gjorde som kjerringa sa og våknet til en ferdig bil. Fin var den, kan du tro, med god plass og det mest moderne av utstyr. Det skinte i lakken og den lignet på en limousin.

 

Da han hadde kjørt et stykke møtte han en mann som var så tynn og mager at man kunne se hvert bein han hadde i kroppen.

”Hva er du for en og hvorfor er du så tynn?” spurte Ali.

”Jeg eier ikke nåla i veggen og har ikke spist på år og dag,” sa mannen og lurte på om han fikk lov til å være med.

”Ja, vil du være med, så stig på,” sa Ali.

 

Da han hadde kjørt et stykke traff de en mann som satt på gata og drakk av ei tønne med rødsprit.

”Hva er du for en og hva skal det være godt for at du sitter her og drikker rødsprit?” spurte Ali.

”Når én ikke har vodkaen, må man ta til takke med rødspriten. Jeg er alkoholiker og kan aldri drikke meg mett på sprit,” sa mannen og bad om å få være med.

”Vil du være med, så stig på,” sa Ali. Det ville han gjerne og røsket med seg rødspriten.

 

Da de hadde kjørt et stykke til traff de en mann som lå og stirret på gresset.

”Hva er du for en og hvorfor ligger du her og stirrer?” spurte Ali.

”Jeg ser så godt at jeg kan se kloroplastene i plantecellene utføre fotosyntese,” sa mannen og spurte om han også kunne få være med.

”Vil du være med, så stig på,” sa Ali.

 

Da de hadde kjørt enda et stykke, møtte de en mann som satt og skrudde på en dings.

”Hva er du for en, og hva skal det være godt for at du sitter her og skrur?” sa Ali.

”Akkurat nå lager jeg en liten månerakett. Jeg er så teknisk begavet at jeg kan bygge alt bare av noen skruer og litt metall,” sa mannen og ba om å få være med.

”Vil du være med, så stig på,” sa Ali. Ja, det ville han og tok med seg delene av det som skulle bli en månerakett.

 

Da de hadde kjørt et stykke til, møtte de en liten og tynn mann som hadde flere kilo med kjettinger og lodd rundt kroppen sin.

”Hva er du for en, og hvorfor har du så mange lodd på kroppen din?” spurte Ali.

”Jeg er så lett at jordens tyngdekraft ikke kan holde på meg. Derfor må jeg gå med dette, hvis ikke svever jeg ut i det store verdensrommet,” sa mannen og ba om å få være med.

”Vil du være med, så stig på,” sa Ali.

 

Da de hadde kjørt et stykke til, kom de til en mann som hadde så store øyne.

”Hva er du for en og hva er det som er galt med øynene dine?” sa Ali.

”Jeg har fullført all verdens dataspill og derfor har øynene mine utvidet seg. Nå som jeg har fullført alle spillene har jeg ikke noe å ta meg til,” sa mannen og ba om å få bli med på turen.

”Vil du være med, så stig på,” sa Ali. Ja, han ville være med og hoppet inn i limousin til alle de andre.

 

Etter å ha kjørt langt og lenger enn langt etter både motorveier og på elver, kom de til kongsgården. Ali strøk like inn til kongen og fortalte at bilen sto parkert ute på parkeringsplassen, og nå ville han ha kongsdatteren og halve kongeriket. Kongen grøsset ved tanken på at datteren han skulle gifte seg med en innvandrer. Nei, negrene burde holde seg sør og i hvert fall ikke eie halve kongeriket. Til slutt sa han at hvis Ali klarte å tømme fryseskapet for mat på en dag skulle han få henne.

”Jeg får friste lykken,” sa Ali. ”Men jeg får vel lov til å ta med meg en av kameratene mine?” Ja, det fikk han om så alle seks, for det kunne nødig hjelpe stort.

 

Ali tok med seg han som var så sulten og ikke hadde spist på år og dag. Før dagen var omme hadde de tømt hele skapet, men spart fem sjokolader til de andre kameratene. Deretter styrtet han opp til kongen og fortalte at nå var skapet tomt. Kongen gikk for å sjekke og skapet var tomt. Likevel ville han ikke gi fra seg datteren sin til en slik kar. Han sa at han hadde et lager brennevin som Ali kunne tømme. I lageret var det tre hundre flasker vodka og tre hundre flasker whisky. Hvis han klarte det, skulle han få kongsdatteren og halve kongeriket

”Jeg får friste lykken,” sa Ali. ”Men jeg får vel lov til å ha med meg en av kameratene mine?” Ja, det fikk han sa kongen og lo så magen ristet. Han mente at med så mye brennevin kom de alle til å være døddrukne før lagret var tomt uansett.

 

Denne gangen tok han med seg alkoholikeren som drakk rødsprit. Han drakk og han drakk til det ikke var noe mer brennevin igjen. De sparte en flaske til de andre kameratene og Ali løp opp til kongen for å fortelle at lageret var tomt. Kongen gikk for å sjekke og trodde nesten ikke sine egne øyne da han fikk se at Ali snakket sant.

”Nå må jeg vel få henne og halve kongeriket,” sa Ali. Kongen ville fortsatt ikke gi bort datteren sin til en pakkis. Så sa han at hvis han kunne skaffe vann fra månen på syv minutter, skulle han få henne.

”Jeg får friste lykken,” sa Ali.

 

Ali gikk til han som var så lett at jordens tyngdekraft ikke kunne holde på han og sa at han skulle spenne av seg loddene og fly ut i verdensrommet. Når han kom til månen måtte han lande der og borre etter vann. Vannet skulle være til kongsdatteren kaffe latte. Mannen spente av seg loddene og spratt opp som en rakett. Det varte og det rakk syv brede og syv lange, men mannen hadde fremdeles ikke kommet tilbake. Kongen var så glad som om han hadde vunnet i Lotto. Stresset gikk Ali til han som kunne se så godt og ba han om å se etter mannen.

”Jeg ser han. Han har sovnet på månen og nå er månetrollet etter han,” sa mannen. Ali ropte på han som var så teknisk begavet og ba han om å lage en månerakett. På et øyeblikk var raketten ferdig og klar til utskytning. Med et smell skøyt han den til månen og rett i ansiktet på månetrollet. Trollet satte i et brøl og vekket han som skulle hente kaffevann og han dro fra månen med det samme. Da han kom til kongsgården med vannet var det enda tre minutter igjen av de syv. Ali braste inn til kongen med vannet og sa at nå måtte han vel få henne. Kongen var fremdeles ikke villig til å gi bort datteren sin til en innvandrer og sa:

”Jeg har et helt nytt dataspill som de sier er så vanskelig at selv ikke han som har lagd det har fullført det. Klarer du å fullføre det på tre dager, så skal du få henne.”

”Jeg får friste,” sa Ali. ”Men jeg får vel lov til å ta med meg en av kameratene mine.” Ja, det fikk han, om så han ville ha med alle seks.

 

Ali tok med seg han som hadde fullført all verdens dataspill. Etter tre dager hadde han fullført spillet, men ventet med det siste trekket til kongen kom igjennom døren. Da trykket han på enter-knappen og skjermen eksploderte av all verdens farger mens søt musikk strømmet ut av de digitale høytalerne.

”Får jeg kongsdatteren nå?” spurte Ali. Kongen ble i beit for svar og våget ikke å si nei.

”Ja, bare ta henne og riket attpå, ” sa han.

 

Dermed ble det et stort bryllup som ble sendt over hele verdens TV-skjermer. De festet i syv brede og syv lange til de ikke hadde mer mat igjen. Glad og fornøyd levde de lykkelig alle sine dager. Snipp, snapp snute, så var det eventyret ute.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Jensemann
24.08.2006 11:51

Bra!
52
anbefalinger
Dette eventyret var ganske morsomt, og godt skrevet. Du har ganske så god fantasi, så dette vil du komme langt med. bra jobbet!

Anonym
14.12.2006 23:43

Bra!
44
anbefalinger
Hahaha denne var original du  Wink ;-\) morsomt var den Smile :-\) jeg likte den veldig godt, og du har benyttet deg godt av et egentlig eventyr.... detta var snasent=P

Bano
11.04.2007 20:12

Bra!
32
anbefalinger
Herregud, så bra skrevet.


03.05.2007 18:43

Bra!
25
anbefalinger
et sinnsyk bra eventyr.
setningene var godt formulert og ideen var veldig bra.
du fortjente en 6-er. keep up the good work

Pernilleee
08.05.2007 10:48

Bra!
20
anbefalinger
driit bra=D skal lix gå ut i fra sjanger trekkene dine på min muntlig eksamen i morra..;P
Niiiice woooorked

Hmm...
04.12.2007 17:06

Bra!
20
anbefalinger
Dritt bra eventyr da

bryr du deg?
11.03.2008 20:02

Bra!
17
anbefalinger
drit bra eventyr

Silje
13.12.2007 21:29

Bra!
15
anbefalinger
Best (y)

EPH
05.05.2008 16:34

Bra!
14
anbefalinger
Dette er et av de bedre kunsteventyrene jeg har lest på Daria.no. Hvis man skal pirke på noe, må det være at det skal være sju hjelpere, ikke seks. Husk; 7 er et av de magiske tallene innenfor eventyr. Utrolig god idé. Det er mange dårlige stiler på Daria, men dette er så absolutt ikke en av dem.

Karakter 6-

KJEMPEBRA JOBBET!

EPH
05.05.2008 16:37

Bra!
14
anbefalinger
Unnskyld! Det var sju hjelpere i historien din. Jeg så det ikke før nå Smile :-\)

KARAKTER 6!

herlig
28.04.2008 22:18

Bra!
13
anbefalinger
Lånærn til inleveringen min as herlig eventry!

Martin (15)
22.05.2008 10:07

Bra!
10
anbefalinger
ekstremistisk bra eventyr Razz :-P sykt morsomt Very Happy :-D cheers

Jorri
11.06.2008 09:25

Bra!
10
anbefalinger
Ey!! Stem på meg ffs  Very Happy :-D

ELIAS
22.05.2008 17:51

Bra!
8
anbefalinger
fy soren drittt bra utrolig men va var tema?


16.10.2008 15:19

Bra!
7
anbefalinger
Bra. Godt å ha noen flinke i verdeb Razz :-P


24.10.2008 19:01

Bra!
7
anbefalinger
Bra eventyr men det var unødvendig å nevne ordet neger i eventyret

En som vet no
23.11.2008 21:38

Bra!
6
anbefalinger
Hahaha en liten vri fra askeladden og de gode hjelperene ^^ .. har lest orginalen.. vet ikk eom du du har brukt den på tentamen men hvis du har det og læreren viste dette hadde du sliti  Wink ;-\)..

Sonja
01.12.2008 13:00

Bra!
6
anbefalinger
Jævli bra !

....
02.12.2008 09:35

Bra!
6
anbefalinger
"dumt for deg" Rasist? Det eventyret har ingenting med rasisme å gjøre, man er ikke rasist bare man nevner ordet neger, som de fleste negre tror. Og hvor ser du at han har ødelagt et eventyr? Han har bare forandret det, og skrevet det til et moderne eventyr. Kan gi deg adressen min visst du skal komme å ta meg og btw.

Karoline , 9 -trinn
03.04.2009 06:32

Bra!
6
anbefalinger
jeg syns historien var skikkelig bra, og det at du har forandre historien om akseladden osv syns jeg var veldig lurt og oppfinsomt : ) heh, du er flink til å skrive eventyr, jeg skal ha tentamen idag og gruer meg for vi vet ikke hva vi skal skrive om har ikke fått noe beskjed, så det må jeg finne ut der og da .  Neutral :-| hehe, enklar 6. Smile :-\)

Imponert!
18.03.2009 14:46

Bra!
5
anbefalinger
Å.... Fy.... Søren!!!
Det eventyret der var bare helt fantastisk bra!  Very Happy :-D
Skrev du denne på tentamen?  Razz :-P
Jeg mener det, jeg er helt.... oh! Jeg vet ikke hva.... Det var bare skikkelig bra skrevet!
Hilsen en imponert person  Very Happy :-D

Anonymo
25.03.2009 17:17

Bra!
5
anbefalinger
Herregud, jeg brukte den stilen som innlevering på skolen, før jeg leverte den inn forandret jeg på en del ting for at læreren ikke skulle bli mistenkt som, Men, gjett hva jeg fikk? Norsk læreren min ga meg en 2! Du hørte riktig jeg fikk 2 på den stilen i 1 vgs


Den var bra!
03.02.2011 13:07

Bra!
4
anbefalinger
Du er god ass Smile :-\) Jeg var den beste eventyr jeg har lest !  Very Happy :-D

blyat
18.05.2016 09:35

Bra!
4
anbefalinger
Cyka blyat

meg
25.05.2009 16:13

Bra!
3
anbefalinger
supert eventyr Smile :-\)
Morsomt at du har modernisert et gammelt eventyr Smile :-\)

Er det rart?
24.10.2009 14:02

Bra!
3
anbefalinger
"Herregud, jeg brukte den stilen som innlevering på skolen, før jeg leverte den inn forandret jeg på en del ting for at læreren ikke skulle bli mistenkt som, Men, gjett hva jeg fikk? Norsk læreren min ga meg en 2! Du hørte riktig jeg fikk 2 på den stilen i 1 vgs"
Er det rart du får en to'er når du ikke klarer å skrive? du må jo være tilbakstående hvis du skriver mistenkt som... Da er du mistenkt i en sak, feks politi. mistenktsom er når du lurer på noe.
Lær deg å skriv før du rakker ned på andre!


22.02.2011 16:44

Bra!
3
anbefalinger
Jeg har sett alle eventyrene de er kjempe kule åååå han eller hun er kjempe flinke å skrive de eventyrene å foresten så liker dette nett siden kjempe kjempe kul åååsssss!! ha ha denne siden må bli med på konkoranse åss ha ha ha Ja alt for meg kanjkje takk for meg og må slutte på nett siden her beklager men sånn er livet!


26.09.2011 18:18

Bra!
3
anbefalinger
du er best Smile :-\)

Anonym
29.02.2016 10:28

Bra!
3
anbefalinger
Hvem er det som frivillig utsetter seg selv og sin egen kropp for hjerteflimmer, astma, slatter og andre helseskader? Finnes det virkelig noen som ikke har mer vett i knollen enn som så? Jo, det er faktisk veldig mange i dagens samfunn som bedriver fritiden med nettopp disse syslene. For det meste menn i alderen 40-50 år, med toppjobber i et eller annet lønnsomt firma, barn i skolealder og koner som blir nødt til å være hjemme for å lage middag til dem etter endt treningsøkt. Helst skal middagen bestå av rikelig med magre proteiner, i tillegg til en viss mengde karbohydrater for å fylle opp lagrene til neste intervallkjøring.

De jeg snakker om, er selvfølgelig Birkebeinerne. Det er de tøffeste av de tøffe. Barskingene. De som har større hjerte enn en elgokse av normal vekst. De som er helt avhengige av ribbeina for å holde lungene på plass. Ja, for hadde ikke ribbeina vært der, hadde de nok fløyet rundt i lufta som små overtrente ballonger. Ikke fins det et gram fett på de ribbeina heller. Fett gjør deg bare mett, da orker du ikke hopp og sprett.

Birkebeinerne er de mennene med størst status på julebordet på jobben. De som trekker til seg flest damer, selv om de absolutt ikke har tid til damer mellom øktene på mølla eller i skogen. Da er det restitusjon for alle pengene, så blodårene får trukket seg sammen til normal størrelse, før de blåses opp og spretter ut på armer og bein igjen under neste økt.

Før i tiden var det vanlig at foreldrene var med ungene sine og heiet dem fram på klubbrenn og fotballkamp. Nå er det omvendt. Pappa ønsker seg ny pulsklokke i julegave, og ny løpetights i farsdagsgave. Ikke har han tid til å ta med seg guttungen på skitur i marka, det hadde blitt alt for flaut. Man kan jo ikke grille pølser og drikke kakao på skitur, for hva er vel vitsen med treningsøkten da? Nei, Birkebeineren går helst alene. Ensomme treningsturer i marka, etter ungene har lagt seg. Den eneste gangen Birkebeineren går sammen med andre, er når de går fra Rena til Lillehammer den 19. mars. Da går de faktisk 16.000 sammen. Og klarer du merket, ja, da har du gjort årets heltedåd. Da har du egentlig oppfylt de ti bud og mer til. Da har du gitt noe tilbake til familien din, som har ofret seg for deg hele året, i forberedelsestiden. Du får til og med lønnsøkning for Birken-merket. Du blir kongen på haugen av kollegene.

Men først og fremst har du bekreftet overfor deg selv at du duger til noe. Jaja, så var det Northug og Bjørgen som stjal oppmerksomheten under årets VM på ski. Du fikk ikke være med. Du ble aldri verdensmester. Du ble aldri født med ski på beina, du har bare trent deg opp til en Birkebeiner fordi du er sta som ei fjellgeit. Ingen kan stoppe deg før du har nådd målet ditt.

Bortsett fra legen din. Når han kommer med beskjeden om at du må holde deg i ro de neste fem årene for å bli kvitt slatter-kneet, lungerusket, trælene under føttene, og de tytende blodårene. For ikke å snakke om hjerteflimmeret som feller deg under selve rennet. Da kan det jo være betryggende å vite at alle de 15.999 andre Birkebeinerne garantert vil fortsette stresset videre til Lillehammer uten engang å ense at du ligger der og hoster blod.

God tur!

Kim_østerike
23.02.2011 16:19

Bra!
2
anbefalinger
Jeg Ja Nei hahahahahaha klarer nesten ikkje å gå

Bror_Eskild
23.02.2011 16:26

Bra!
2
anbefalinger
Jeg elsker det eventyr kuuuuuuuuuuuuuuuuulttttttt

...
30.11.2011 21:28

Bra!
2
anbefalinger
vet mange ungdomsskolelære om denne siden fordi jeg tenker på å bruke den på tentamen men vil ikke bki tatt for juks
btw beste historien jeg noen gang har lest  Very Happy :-D

Louise
19.11.2012 18:00

Bra!
2
anbefalinger
Utrolig bra skrevet, læreren vår brukte faktisk dette eventyret til å forklare at det var dette som skulle til for å få en sekser.  Smile :-\)

Bin Laden
22.04.2013 11:06

Bra!
2
anbefalinger
trenger flere selvmordsbombere....men ellers bra

Marthe
02.10.2013 23:17

Bra!
2
anbefalinger
Den var veldig bra! Du er utrolig god til å skrive  Wink ;-\)


03.02.2014 20:14

Bra!
2
anbefalinger
Nice!!!! Wink ;-\)

COPYCAT
15.10.2014 14:30

Bra!
2
anbefalinger
DETTE ER BARE TATT FRA ET ANNET EVENTYR SER INGEN DET ?????????????????  Cool 8-\)

Ya TabTab
11.02.2015 08:59

Bra!
2
anbefalinger
Syntes ikke det er en fortjent sekser dette her altså. Han har jo bare vridd litt på et eventyr som allerede er lagd, og det at en som kommenterte her fikk en 2'er er fordi han brukte denne historien som er en vri fra en annen, man skal skrive ut ifra egen fantasi på sånne oppgaver. Karakter 3


24.09.2015 10:34

Bra!
2
anbefalinger
Jævelig bra baba Jan


24.09.2015 10:39

Bra!
2
anbefalinger
Takk Ali, gutten min

Allahu Akbar
20.10.2015 13:16

Bra!
2
anbefalinger
Er du rasist eller? NAV-er faen meg bedre enn deg... Sverger på Allah, du kommer til å møte meg på gata en gang og da bør du ta meg med i den jævla bilen din...

haloloX3
07.09.2009 19:41

Bra!
1
anbefalinger
veldig bra but one thing kjønte ikk helt hva var det chridtopher mente med ola bil?liksom...
 Smile :-\) Smile :-\) Smile :-\)

Anders j.
18.11.2009 17:50

Bra!
1
anbefalinger
Hallo, bra og orginalt eventyr!!

oiiii
21.12.2009 23:10

Bra!
1
anbefalinger
såååå bra eventyr! hvor lang tid brukte du? allikevel BRA!!!!! Lykelig person

haha
18.03.2010 16:10

Bra!
1
anbefalinger
sneisen vri! bedre enn originalen vil jeg nesten påstå...

Skoleelev
20.03.2010 16:53

Bra!
1
anbefalinger
Dette var vidunderlig ! Perfekt!

kim
22.03.2010 13:07

Bra!
1
anbefalinger
et av de beste evntyrene jeg har lest!!!!!!!
Du er gooood...

Big Boy
20.05.2010 00:53

Bra!
1
anbefalinger
Drit bra , men jeg syntes den var litt lang.

meh
23.10.2014 09:32

Bra!
0
anbefalinger
adventure time !!!!!!

lolololol
14.08.2019 14:26

Bra!
0
anbefalinger
hvor gammel er du .så bra eventyr


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.031 sec - 1 pageviews