Søk i stiler
 

En uke kan gjøre sitt


Sven har vært i Finland en uke og har vært utro mot kjæresten sin. Nå sitter han på en kafé og vil slå opp.

Karakter: 5

Sjanger:NovelleLastet opp:09.05.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Kjærlighetsproblemer
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Anna og Sven har vært sammen i nesten 20 måneder nå. Anna er perfekt på alle mulige måter. Og hun er alle gutters drøm. Sven derimot har alltid vært i litt dårligt miljø, men kan være koselig når det gjelder. Sven har nå vært 1 uke i Finland og besøkt noen slektinger.

 

Nå skal Anna og Sven møtes på en kafee, der de møttes for første gang. Sven har kommet allerede og har bestillt en øl. Lenger borte i kafeen sitter to , ganske pene jenter og fniser. Begge jentene har blondt hår og skjønne blå øyne. Anna har brunt hår og brune øyne. Når Anna kommer har Sven tenkt å slå opp med henne. Han er liksom så lei av henne. Alt er bare det samme nå, aldri noe nytt. Dessuten var han utro mot henne i Findland. Han mente det ikke det bare skjedde på en måte. Hvordan skal han kunne fortelle henne det. Uten å såre henne , uten at hun begynner å gråte.

 

Anna sitter på bussen, det er gråt og det regner ute. Alle som kommer inn på bussen er klissvåte. De ser kalde ut. Anna er nervøs, det er noe hun må fortelle Sven. Men hvordan hun vil jo ikke miste ham.. Hun trekker i snoren og finner fram paraplyen. Trekker glidelåsen opptil halsen og tar hetten over hodet.

 

En gammel dame skal også den samme veien, men hun har ikke paraply. Så derfor tar Anna og holder paraplyen over henne mens de går opp bakken til kafeen. Damen takker henne veldig da de er kommet fram og sier farvel.

 

Døren åpnes og Anna tråkker inn, hun tar av seg hetten og ser etter Sven. Han har satt seg godt tilrette ved siden av de to blondinene og flørter med begge to. Anna bestiller en kopp kakao med krem og setter seg ned sammen med dem. Sven reiser seg opp og tar henne med til et annet bord.

 

Du, Anna? kremter han mens han ser ned i bordet. Hei til deg også sier hun tilbake. Han ser opp på henne og vet ikke hvor han skal begynne. Noe i veien spør hun engstelig.

Jeg vet ikke hvordan jeg skal få sagt dette uten å såre deg , men når jeg var i Finland så...

Så traff du en annen? Han så opp på henne igjen og nikket.

 

Øynene hennes var dype og blanke nå. Og en tåre trillet nedover kinnet hennes og traff kakaoen. Hun tørket bort tårene og sa stille, så da er det vel slutt da. Sven klarte ikke svare, han så bare i bordet.

 

Anna tok på seg jakken og gikk ut. Hun glemte paraplyen på bordet, men det fikk bare være. Da bussen kom var hun klissvåt og kald. Ingen kunne se at hun var fylt i tårer. Da hun var helt bakerst i bussen satte hun seg ned. Hun fant fram et ark og en penn. Hun måte på en måte fortelle Sven at hun var gravid , med hans barn. Men det klarte hun ikke på kafeen.

 

5 måneder etterpå ringte det på døren. Anna var den eneste som var hjemme på denne tiden så hun reiste seg opp og åpnet. Der sto Sven. Ehh, Du glemte denne, han rakte fram paraplyen hun hadde glemt på kafeen.. Du har blitt stor, han smilte og hun smilte tilbake.

Anna hadde tilgitt han og han var blitt klar for å ta ansvar.

Vil du komme inn? Klart jeg vil.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Niqqa
03.11.2019 16:14

Bra!
14
anbefalinger
Jeg følte denne ass! Den ga meg en svær boner!15.11.2011 21:55

Bra!
0
anbefalinger
den var oki... du fortalte vel kanskje litt mye... men den var søt. Likte det med paraplyen  Smile :-\)

nigga
03.11.2019 16:14

Bra!
0
anbefalinger
oooh


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.013 sec - 1 pageviews