Søk i stiler
 

Apenes herre


En liten historie om en apekatt.

Sjanger:FortellingLastet opp:05.03.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Eventyr
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Det var engang,en APEKATT som bodde i en kjempestor skog. Der bodde det bare aper! Han hadde bodd der i hele livet, men han var så lei av å bo der så han bestemte seg for å dra derfra! Mamma'n til apekatten sa til han at det var et kjempestort slott på den andre siden av elva, og der bodde det en vakker PRINSESSE som het Apinne.

 

En slem HOBBIT hadde gjort at hun aldri kunne snakke igjen. Den slemme hobbitten het Ole Hobbitten. Hun hadde vist ennå ikke funnet drømmeapen sin fordi hun aldri kom ut av slottet. Hun gråt og gråt hver dag fordi hun trodde at hun aldri kom til å bli bra igjen!

 

Mamma'n til apekatten sa at det hun ønsket var at sønnen hennes skulle redde prinsessa og gifte seg med henne og bli apenes herre, før hun døde! Dette skulle han klare!

 

En dag pakket apekatten tingene sine: en tannbørste,10 DRUER og litt brød,sjampo og en liten radio, og begynte å gå den lange turen til slottet. Det tok en hel uke til han kom seg over elva med GUMMIBÅTEN han hadde arva fra sin oldefar. Nå var det en ting til han skulle gjøre! Ødelegge den rosa SAKKOSEKKEN som hobbitten var så avhengig av og ikke greide å leve uten! Og det klarte han etter å ha brutt seg inn i huset hans som lå bak slottet der prinsessa bodde...

 

Dagen etter presenterte han seg til kongen som den unge gutten som drepte den slemme hobbitten og reddet prinsesse Apinne! Han fikk noe som lignet på et HÅNDJERN laget av gul av kongen. Å ha dette betydde visst å være apenes herre! Selv om han aldri skjønte helt hva det egentlig var ble han veldig glad!Dagen etter møtte han prinsessa og de ble forelsket i hverandre ved første blikk. Etter et par måneder giftet de seg og levde lykkelige nesten alle sine dager:)


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.


12.10.2006 16:40

Bra!
4
anbefalinger
dårlig norsk

bob
08.03.2007 22:55

Bra!
4
anbefalinger
BESTE JEG HAR LEST HER PÅ DARIA! ..er lei av det fjortis, crycry love-stroy crapet som alle gulper opp, kepp it going med litt barnslig ironisk morro!  Smile :-\)

Jesus kommer snart
09.04.2006 16:59

Bra!
2
anbefalinger
Kankje litt kort! Jeg ser du skriver at Apen brukte en dag på å pakke med seg tingene sine! Jeg synes det virket litt ulogisk

tonje;)
23.05.2006 15:47

Bra!
2
anbefalinger
yes, denne var jo sånn ok, bra då! Smile :-\) Smile :-\) syns ikkje an va så dårlige, eg!;D
hehe..!=P

Ape hateren
20.10.2006 23:46

Bra!
2
anbefalinger
dET STYGGESTE EVER MEN ET SPØRSMÅL: Var apen deg og du hadde like høy IQ som apen? Jes tror at svaet er :Ja sef


crazybitch89
21.10.2006 18:28

Bra!
2
anbefalinger
haha..ole pera og ape hatern har fritidsproblemer...Ape hatern: hvor stygg er du egentlig? svar: kjempe stygg!

mobb deep
04.11.2016 10:34

Bra!
1
anbefalinger
den var tært


crazybitch89
05.10.2006 15:33

Bra!
0
anbefalinger
Folkens da..jeg skrev den teksten her dor å bli med i den konkurransen på daria! Husker dere det ikke? de ordene jeg har skrevet med store bokstaver er de ordene jeg MÅTTE bruker..lage en en stil med de liksom...Hehe..dessutten så kunne det ikke være med enn 25 setninger eller noe..prøvde så godt jeg kunne..selv om jeg ikke vant.. Razz :-P

Sonu
01.05.2007 12:34

Bra!
0
anbefalinger
Kasme synes du var kjempe flink! Very Happy :-D D beste jeg har lest på Daria hittil..


20.05.2010 21:10

Bra!
0
anbefalinger
Ej for det første så er ikke dette en Fortelling , men en EVENTYR, DET VAR EN GANG

du vet ;)
06.11.2016 14:50

Bra!
0
anbefalinger
damn lekker stil


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.035 sec - 1 pageviews