Søk i stiler
 

Frelsesarmeen


Kort oppgave om Frelsesarmeen.

Sjanger:FaktaoppgaveLastet opp:31.01.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Frelsesarmeen
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Utenfor Norge:

Frelsesarmeen i Norge, Island og Færøyene er en del av en internasjonal kristen organisasjon som er med i 109 land i verden.

 

Den norske frelsesarmeen bistår med hjelp til fattige land på flere måter. De driver med hjelpeprosjekter, der de hjelper fattige folk, folk som driver med rus, folk som er svakere stilt og lignende. De driver også med misjonsprosjekter. De driver flere sykehus rundt i verden. De startet for eksempel et sykehus i Bolivia i en fattig del av Conchabamba for 20 år siden. Der har de 60 ansatte og i 2002 hadde de ca 34 tusen pasienter. De blir ofte finansiert fra korps, bedrifter, privatpersoner og lignende.

 

I Norge:

I Norge driver Frelsesarmeen flere sentre og møtesteder for rusmisbrukere og folk som har det vanskelig. For eksempel så startet de Fyrlyssenteret i samarbeid med Egersund kommune. Det ligger sentralt i byen og er et møtestad for aktive rusmisbrukere. Der kan de snakke med andre folk og få hjelp og mental støtte. De har også muligheten til å få mat, klær og å vaske klær.

 

Frelsesarmeen står for:

Et rusfritt miljø.

Den kristne tro.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Lærer
13.05.2007 18:42

Bra!
3
anbefalinger
jaja, dere som driver og skriver av...: Er det så lurt da? før eller senere stanger dere hodet i veggen så det smeller...

haugi
07.02.2006 09:36

Bra!
2
anbefalinger
sinsykt bra!!!! skrev av hele og ikk 5+ i 9. klasse.

Trine
15.03.2007 13:22

Bra!
1
anbefalinger
litt lite, men bra


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.013 sec - 1 pageviews