Søk i stiler
 

Brevet


En jente som skrev et brev til eksen sin etter at han var utro mot henne.
Sjanger:AnnetLastet opp:22.01.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Kjærlighetsproblemer
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Dette er et brev til deg, dette hadde du ikke ventet deg. Er du overrasket? Kanskje jeg skulle sagt dette rett til deg? Vil du høre hva jeg har og si så leser du hele brevet…

 

Grunnen til at jeg ikke sier dette rett til deg er fordi jeg ikke vil se deg, det gjør for vondt. Når jeg tenker på deg stikker det i hjerte, det er ikke et positivt stikk som forteller meg at jeg er forelska, det er et vondt stikk som kjennes ut som tusen kniver blir stukket rett inn i hjerte mitt med en enorm kraft. Forstår du nå hva du har gjort mot meg, nei det tror jeg ikke, jeg tror ikke du forstår, jeg tror ikke du er smart nok, tror ikke du har følelser nok til det. Jeg elsket deg visste du det, du betydde veldig mye for meg, jeg trengte deg og du gjorde meg glad. Du betyr fortsatt mye for meg, og du aner ikke hvor mye jeg savner deg. Savner nattameldingene dine, stemmen din, klemmene dine, kyssene dine og de utrolig søte tingene du kunne si.

 

Jeg har det så vondt, vet du det? Jeg hadde det bra sammen med deg vettu, jeg følte at jeg hadde noe og leve for. Gjør det vondt for deg og lese dette? For du vondt i hjerte av å tenke på hvordan jeg har det? Får du vondt av og tenke på at jeg er helt alene?

 

Det er en ting jeg alltid har hatt lyst til og spørre om, likte du meg i det hele tatt? Brydde du deg om meg hele den tiden vi var sammen? Eller var jeg bare dritt? En midletidig løsning til du fant noe annet? For du fant noe annet, men vettu hva, hu er ikke bedre enn meg!! Vet du hva folk sier om henne? Vet du det?

 

De snakker drit om hu, og deg også forresten. De skjønner ikke hvordan du kunne bytte meg ut med den huldra du har nå. Det er det de sier. Føles det godt for deg og høre det? At alle syntes dama di er stygg og ser ut som ei hulder. Alle sier hu er rar også. Og ikke tro at jeg er bitter, kanskje jeg virkelig fortjener noe bedre enn deg. Kanskje alle som sier du ikke verdt meg har rett! Eller hva sier du?

 

Det verste, vettu hva det er? Det er det at når jeg først møtte deg fortalte du om hvordan jenter hadde såret deg, og at du hadde blitt brukt av jenter før, så du stolte ikke på jenter lenger. Jeg trøstet deg jeg og sa at du fortjente noe bedre og at du kom til og finne det. Du fortjener ikke en drit du, du fortjener ingenting. Hvis jenter har såret deg så mye, åssen kunne du såre meg minst like mye da? Skjønte du ikke sjøl hva du gjorde? Er du virkelig så dum at du ikke forsto hva du gjorde? Skjønner du ikke hvor mye du sårer mennesker når du gjør sånn? Du er virkelig et følelsesløst menneske, vet du det?

 

Jeg tror virkelig ikke at du har forstått det ennå, jeg tror du aldri kommer til og forstå hva du gjorde mot meg, og hvor utrolig mye det såret meg. Jeg har mistet så mye av livet mitt av og tenke på deg, og jeg er drit lei, det er nok nå. Jeg vil ikke bruke mer tid på deg, jeg vil ha deg ut av livet mitt for godt. Så med dette brevet sier jeg hade, jeg håper du for et godt liv..

 

Lykke til videre.. Så kanskje en dag snakkes vi igjen…


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Bent
21.11.2007 15:24

Bra!
4
anbefalinger
Huff skjønner hvordan du hadde det. Var utro selv en gang, men lærte noe av det ja  Sad :-\(
Har heldigvis fått drømmedama mi tilbake, etter mange tårer.
Er blitt forlovet men henne, og venter barn sammen.
Lærte noe som aldri skal gjennta seg. Vil ikke miste henne igjen!
MOTTO: Leve sammen i gode og onde dager.

java
13.05.2006 17:14

Bra!
3
anbefalinger
å gudddddddddddddd så .... har ikke ord så vond tekst var fin har dette skjedd på ordentlig hmmmmmmmmmmmmm

Maya..
23.08.2006 21:25

Bra!
3
anbefalinger
Åh. Jeg kjenner meg så sykt igjen ass, det er helt ille/:

Linnne
20.12.2009 22:01

Bra!
3
anbefalinger
Kjempe bra skevet Smile :-\))) jeg har selv hat en utro kjæreste og jeg trodde jeg aldri skulle komme over det men nå sitter jeg her sammen med verdens beste kjæreste  Razz :-P


08.10.2009 23:03

Bra!
2
anbefalinger
jeg skal aldri si " lykke til vidrer
hvis hav såret meg

u
28.03.2006 13:53

Bra!
1
anbefalinger
u go girl...Grrrr... ulf want u !!
bitch...sexy....ahahaha'aahhhhh..come and gett me..he hetihi

JIJI
20.10.2008 18:22

Bra!
1
anbefalinger
DEN VAR BRA SKREVET, MEN DET AT DU KOMER SIKKERT TIL Å SNAKKE MED HAN VAR LITT TEIT...........

DU SA SELV AT DU IKKE VILLE SNAKKE MD PERSONEN
SÅ DT VAR LITT TEIT
ELLERS BRA


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.015 sec - 1 pageviews