Søk i stiler
 

Døden


Denne stilen handler om døden og også litt om min tantes bortgang.
Sjanger:EssayLastet opp:28.11.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Død
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Døden, hva er det? Noen mener at sjelen vår drar til ett paradis som kalles himmelen og at kroppen blir igjen på jorden, men ingen vet dette.. Ingen! Mange mennesker har hatt Nær døden opplevelser, men hva er egentlig det for noe? Et menneske som holder på å dø eller kanskje en som får ett innblikk i hvordan det er å dø? Ikke vet jeg.

 

Døden, det er liksom noe som fører til at noen mennesker mister noen de er glade i. Jeg har mistet noen som har betydd veldig mye for meg og som jeg kommer til å savne. Hvorfor skjedde dette? Jo fordi at døden kom. Den sniker seg innpå oss og før vi vet ordet av det så er den der. Den tar fra oss de vi er glade i. Men vis en person som dør har hatt en smertefull sykdom, så kan det være en befrielse for den personen å få dø. Døden forbinnes ofte med tårer å sorg, men den kan faktisk forbinnes med glede også. Tenk bare på det vis de har hatt en sykdom.

 

Vi mennesker kan ikke leve evig. Våre liv går fra generasjon til generasjon. Noen dør og andre blitt født. Han gir og han tar. Jeg har mista ei tante. En som alltid var glad. En jeg husker som en energisk, snill og god, vennlig og en som var veldig kjærlig. Hun stilte alltid opp for barna sine og ville alle bare godt. Hun elsket å danse. Jeg husker latteren hennes. Hun lo på en spesiell måte. Hun var så trivelig. Hvorfor måtte en så ung å sprek dame dø i en alder på litt over 60 år? Det må du spørre høyere makter om.

 

Noen mennesker tror at man er så lykkelig hvis man har penger, men er man egentlig det? Tanta mi hadde masse penger, men de kunne ikke hjelpe henne. Hu og mannen hennes var faktisk millionærer, men hun døde på tross av det. Så kanskje du ska tenke deg om før du ønsker deg gull å store rikdommer? Må man alltid ha de fineste bilene og de dyreste husene? Jeg tenker sånn at hvis man har litt så skal man alltid klare seg. Man trenger ikke massevis av penger for å kunne leve.

 

Kjærlighet er en viktig ting i livet. Alle sammen opplever kjærlighet. Kjærlighet kan kombineres med døden på den måten at du er gla i den du mister. Døden tar fra oss en del ting. Men det vi mennesker står igjen med når noen dør, det er minner. De fine stundene og alle tingene man opplevde sammen. Det er de positive tingene man husker best! Det er i alle fall det man ønsker å huske.

 

Døden er noe som mange mennesker frykter. Noe man er redd for. Men hvorfor? Alle vet de skal dø før eller siden. Jeg er ikke redd døden. Jeg vet den kommer, men jeg vet ikke når. Døden er liksom ikke noe vi mennesker bør gå rundt å snakke om. Vi bør leve livet å nyte livets glade dager.

 

De fleste blir gamle før de dør. Jeg håper noen tar vare på meg når jeg blir gammel. Jeg ska dø en dag, for en fin tanke. Jeg ska faktisk ikke få lov til å være her lengre. Jeg ska bli hentet til et bedre sted. Døden kommer. Den kommer. Men HVA er det egentlig som kommer?


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Anonymus maximus
15.02.2011 19:29

Bra!
0
anbefalinger
Mange skrivefeil (gla - glad, vis - visst, og-å, tegnsettingsfeil osv), og barnslig språk. Innholdet er forsåvidt bra!


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.014 sec - 1 pageviews