Søk i stiler
 

Bruken av anabole steroider blant gutter


Bruken av doping blant gutter.
Sjanger:LeserinnleggLastet opp:15.11.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Doping
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook

I løpet av de siste 20 årene har bruken av anabole steroider økt voldsomt. I USA ser man at barn allerede nede i 13-års alderen doper seg og får kanskje ødelagt kroppene sine med steroider. Hva kan være grunnen til at gutter ofrer livet sitt av bivirkningene for å få et bedre utseende?

 

Noe av grunnen til at gutter kanskje kommer inn i dette miljøet kan være de mannlige idolene, Hvis du ser på dem så ser de ganske veltrente ut og har sikkert trent i mange år for å se sånn ut. (Med dop eller uten)

 

Og nå vil alle andre ”småbarn” se sånn ut også. Det er helt umulig for en ung gutt å se ut som en voksen mann, uten å dope seg. Men noen ganger er Rambo-Looket og Verdensmester tittelen for attraktiv.

 

Hvis du tror at når du bruker anabole steroider så er det bare å ta noen piller der og da, og vips så får du en mer muskuløs kropp, og kanskje få bedre resultater på idrettsbanen, tror du meget feil. Når du doper deg er det ekstremt viktig ikke å slappe av, men du må F. eks trene hardt i et treningsstudio, med Max vekt i benken over en lengre tid. Jo lengre du løfter med musklene på max vekt, jo mer oppnår du det mandige looket.

 

Og så kommer det fæle. For det første er det ulovlig å bruke det, og hvis du bruker det og politiet catcher deg kan du bli satt på barnehjem og få en prikk på rullebladet, Og treningsstudioet du trente på blir saksøkt, og du får hele gjengen på nakken.

 

Men dette er bare litt..!! Kroppen din kan også ikke bli så fin som du trodde når du lurte på om du skulle bestille 10 kilo med ANADROL; (Anabole steroider)

 

Bivirkningene er store. DU kan få store hjerteproblemer pga. det vokser unormalt fort, du kan miste sexlysten, du blir deprimert, du kan få store, Store BITCH TITS, Det er vel kanskje det verste for deg som ville oppnå et mandigere look??

 

Og i tillegg til dette kan kroppen din få uren hud, miste hår, få kviser og bulker i kroppen. Og det er også høy risiko for å få psykiske problemer, og dette kan du IKKE fjerne… SÅ ER ALT DETTE VERDT ALLE DE BIVIRKNINGENE DU KAN FÅ???? JEG MENER IKKE DET, men det er bare mitt syn, og allerede, har mange brukt dette stoffet og dødd..

 

Så finnes det alltids noen som er ”heldige” og ikke har fått noen bivirkninger, aldri blitt catchet og alt er bare ”vel og bra”, og du står øverst på pallen i F. eks VM, hva ville du ha tenkt da??? Når du vet at du har dopet deg for å jukse deg oppover resultatlistene, mens de andre utøverne har slitt seg i gjennom hver trenings økt på en ”vanlig” måte uten noen misbruk av dop.

 

Men hvis du først har bestemt deg, og bruker dette stoffet, vil nok klassekameratene dine se litt rart på deg når musklene dine vokser ekstremt mye, over en kort periode.  

 

En annen fare er at når du først har latt deg selv bruke Anabole Steroider, så er det kanskje ikke så langt til andre dopingsmidler som Ecstasy+++ Når du først har begynt og er inne i miljøet kan det være vanskelig å komme ut…

  

Konklusjonen av dette er vel at den eneste muligheten for å se bedre ut og få en sunnere kropp over lang tid og slippe å få alle de grusomme bivirkningene, er god gammeldags HARD trening. En sunn og veltrent kropp vil vare livet ut.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Sondre
05.03.2007 21:40

Bra!
47
anbefalinger
Tror dette er det dårligste leserinlegge jeg har lest på lenge. Virklig bortkastet tid å skrive alt det der.

Anonym
25.03.2008 20:38

Bra!
16
anbefalinger
Jeg syntes det var bra jeg og det var verdt tiden det tok å lese det

meller
17.01.2007 22:12

Bra!
12
anbefalinger
Du glemte at bolere trenger veldig mye mat, holde et overskudd av kalorier, og 3 ganger vekta de veier = hvor mange gram proteiner du trenger hver dag. MYE du ikke tok med, les litt på www.steroider.net, der er det mye infomasjon

seriøst?
31.05.2010 15:51

Bra!
12
anbefalinger
HAHA tidenes Leserinnlegg?;O "Og så kommer det fæle. For det første er det ulovlig å bruke det, og hvis du bruker det og politiet catcher deg kan du bli satt på barnehjem og få en prikk på rullebladet, Og treningsstudioet du trente på blir saksøkt, og du får hele gjengen på nakken" i det avsnittet var det vel ikke en eneste ting som stemte Smile :-\)

monsine klætten!
23.03.2009 09:23

Bra!
7
anbefalinger
faens jævla dritt innlegg ass!!!

Håvard og Ilia
19.04.2010 13:47

Bra!
7
anbefalinger
Vi dope oss kvar dag vi

Anonym
18.11.2007 12:52

Bra!
5
anbefalinger
Hoho, dette var ikkje spesielt bra!
Du burde vurdere å sjekke at det du skriver virkelig er riktig, det har du definitvt ikkje gjort her!

Kåre cato stereoannlegg
26.01.2015 20:46

Bra!
4
anbefalinger
Digger hvordan du rakker ned på gutter når dette bare gjelder under 1% av befolkningen


15.10.2014 13:02

Bra!
3
anbefalinger
Kult

håvard kleppe
06.11.2014 13:19

Bra!
3
anbefalinger
jeg liker hest det er best

Jeg liker å trene
12.12.2016 11:39

Bra!
3
anbefalinger
Dop dop dop dop dop

anonym
18.04.2018 19:36

Bra!
2
anbefalinger
Dette var et ganske bra leserinnlegg som er veldig viktig å få med seg. Det er bra at du forteller om hva du ser, men denne teksten kan også virke litt krenkende for gutter som ikke tar steroider. Uansett... Som vi ser i kommentarfeltet er det disse guttene (kanskje jenter) som ikke bryr seg. Det er godt du tok dette opp. Jeg vurderer å skrive om noe lignende på tentamen


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.015 sec - 1 pageviews