Søk i stiler
 

Broren min


Om jente som blir voldtatt, hvorpå broren vil beskytte henne.
Sjanger:FortellingLastet opp:06.11.2004
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Familie
Seksualkriminalitet
Verktøy:Utskrift   Del på FacebookHan ville bare beskytte meg, og nå er han død. Det er alt min feil. Jeg skulle aldri fortalt han om det.

Jeg ble voldtatt. Og jeg visste av hvem. Jeg ble voldtatt av gjenglederen i en gjeng. Han het Antonio. Jeg ble slått ned og voldtatt. Når han endelig gikk, lå jeg på baken en stund. Jeg kjempet for og komme meg opp på beina. Når jeg endelig klarte det gikk jeg sakte bortover gata. Jeg måtte dra til broren min, han var den eneste jeg kunne fortelle dette til. Han ville hjelpe meg, og beskytte meg.

 

Jeg ringte lenge på døren. Han lå og sov, og det er ikke så rart siden klokka var 2 på natta. Til slutt åpnet han, jeg gråt der jeg sto blodig og alene på trappa. Jeg bare datt mot han, han tok meg imot. Jeg gråt og var livredd. Jeg hadde vondt overalt. Hjelp meg, sa jeg til han. Jeg så på han at han var bekymret. Hva er det som har skjedd? Hvem har gjort dette mot deg? Sa han til meg. Jeg klarte nesten ikke og få fram et eneste ord, men etter mye stamming fikk jeg fram navnet, Antonio. Morten (broren min) så på meg. Jeg kunne se raseriet i øynene hans. Morten og gjengen hans hadde hatt problemer med gjengen til Antonio, og Antonio visste at jeg var søstera til Morten.

 

Han tok på seg jakka, og så på meg. Du blir her, skrek han til meg. Nei, skrek jeg. Ikke gå fra meg. Drit i han, hikstet jeg. Jeg reiste meg så fort jeg klarte opp på beina. Nei, svarte broren min med et brøl. Jeg skal finne han og drepe han, skrek Morten. Neeeeei, stammet jeg fram mens jeg løp så fort jeg kunne etter han. Han satte seg inn i den flonka nye bmw’en hans. Jeg løp etter og satte meg inn akkurat før han kjørte. Han bråbremset. Gå opp i leiligheten, skrek han i sinne. Nei, sa jeg. Han begynte og kjøre. Han kjørte fort. Jeg hadde aldri sett Morten så sur og sinna før. Vær så snill, skrek jeg. Ikke gjør han noe nå, han er sammen med gjengen sin. De kommer til og drepe deg, skrek jeg av full hals. Det driter jeg i, svarte han alvorlig. Jeg skal drepe han uansett, sa han.

 

Plutselig bråbremset Morten. Antonio og gjengen hans, sto på et hjørnet og lo og snakka. Morten stoppet bilen. Du blir her, sa han til meg. Jeg så på han med tårer i øynene. Ikke gå ut nå Morten, de kommer til og drepe deg, hikstet jeg fram. Slapp av, bare bli her, jeg er tilbake om 5 minutter, sa Morten. Han åpnet døren og gikk ut. Antonio og gjengen hans fikk øye på han. En av de i Antonio sin gjeng slo til Morten, jeg så det tydelig. Morten falt ned på bakken med et smell. Jeg åpnet opp bil døra. Og løp ut. Jeg skrek og hikstet så høyt jeg kunne. Hold dere unna Morten, skrek jeg. Stikk. Ikke gjør han noe, skrek jeg så høyt jeg klarte. Jeg skjønte at de kom til og drepe han. Jeg løp bort og prøvde og dytte noen av dem vekk, men de sparket og slo på Morten. Antonio rev tak i armen min og slang meg i bakken. Jeg slo hodet i asfalten. Jeg lå der mens jeg gråt og skrek av full hals. Jeg tok fram mobilen og slo inn nr 112 på mobilen. Jeg trykka på den grønne tlf på mobilen min og den begynte og ringe. En politimann tok tlf, men jeg klarte ikke få fram et ord. Jeg bare lå der og gråt. Nå kunne jeg ikke høre Morten lengre heller. Han var helt stille. Jeg forsto at de hadde drept han. Jeg kastet mobilen fra meg så den landet midt i veien. Jeg dyttet bort en gutt som sto og sparket på den livløse kroppen til Morten. Antonio ropte et eller annet på et rart språk. Også kjente jeg et spark i bak hodet. Så løp de alle sammen. De forsvant fort ned i gata.

 

Alt ble stille. Jeg lå der helt livløs. Klarte ikke bevege meg. Jeg blødde fra bakhodet etter sparket. Jeg kjempet fælt for og klare og snu meg. Til slutt så klarte jeg det. Jeg så på Morten. Han lå der helt livløs. Full av blod. Det var nesten ikke mulig og se ansiktet hans fordi det var så mye blod der. Jeg krøp bort til han. Jeg tok han i armene mine og satt der og gråt og skrek. Han var helt livløs. Han var død. Jeg gråt og skrek og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg la meg ned ved siden av han. Jeg lå der, alt var stille. Jeg så på han. Jeg holdt rundt han. Til slutt sovnet jeg.

 

Neste morgen våknet jeg på sykehuset. En politibil skulle patruljere området hvor jeg og Morten lå i går kveld og de hadde funnet oss. Morten var allerede død av hodeskader. Og jeg hadde besvimt. Jeg kjente at jeg hadde vondt i hele kroppen, men mest i hjertet. Fordi en del av det, broren min, var borte. Jeg begynte og gråte. Jeg kjente angsten. Mamma holdt rundt meg. Hun gråt hun også. Jeg tror aldri jeg har gråt så mye før. Og jeg gråter fortsatt. Det alt min feil. Det er min feil at Morten er død. Jeg skulle ikke sagt noe til han. Hvis jeg ikke hadde sagt noe hadde han ikke vært død. Unnskyld Morten, jeg vil aldri tilgi meg selv. Jeg er en morder. Jeg har drept min egen bror.  


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Mia
24.11.2004 17:51

Bra!
7
anbefalinger
den var driiiit bra fortelling  Razz :-P

momms
02.01.2005 22:43

Bra!
7
anbefalinger
den var bare fabelaktiv Smile :-\) kulaa assz

momms
02.01.2005 22:43

Bra!
7
anbefalinger
den var bare fabelaktiv Smile :-\) kulaa assz

jojo
01.03.2005 17:25

Bra!
7
anbefalinger
den var bra!! Smile :-\) veldig trist da Sad :-\(

mari
06.03.2005 22:00

Bra!
7
anbefalinger
den va døds bra Very Happy :-D

n.k
11.03.2005 14:33

Bra!
7
anbefalinger
døds bra fortelling!!
nuss & suss  Razz :-P

cc
12.03.2005 21:33

Bra!
6
anbefalinger
bra, læst dn før... vældi rart da, d e jo ikke så sannsynlig... Razz :-P

Vikke
20.04.2006 13:30

Bra!
5
anbefalinger
Jo, den var bra!  Smile :-\) Godt fortalt, men litt mye gjentakelse i slutten, men kanskje det var en mening med det!

:)
04.04.2007 15:55

Bra!
5
anbefalinger
ååå, for en dritbra fortelling. denne ga meg mange ideer. synd at den endte så trist.. men det var en kjempe bra fortelling  Smile :-\)

Cathrine
11.05.2005 19:34

Bra!
4
anbefalinger
driit bra fårtellig asså Smile :-\) max...

S
28.06.2005 18:31

Bra!
4
anbefalinger
Den var dritbra azz.. Veldig trist da..

Maria
21.11.2005 21:05

Bra!
4
anbefalinger
Fyy, du er flink!;P DÅÅÅRLIIG GJOOORT!

T
30.01.2006 22:58

Bra!
4
anbefalinger
Utrolig bra!!!!! Begynte nesten å grine jeg... Razz :-P

Sorry mac
09.04.2006 17:19

Bra!
4
anbefalinger
Deb var dritbra azz!! Begynte nesten å grine jeg!!! Du er jo reine forfatteren! Stå på!!

janni
14.05.2006 22:04

Bra!
4
anbefalinger
å gud dette var bra, så ´vondt. det stikker 120 kniver i hjertet mitt ennå

Tina
19.10.2006 19:21

Bra!
4
anbefalinger
Sykt bra fortelling.. Begynte særiøst å grine jeg='(

:D
29.05.2007 18:58

Bra!
3
anbefalinger
Det var en fantastisk fin fortelling, ble veldig trist av den

anonym
05.04.2008 01:19

Bra!
3
anbefalinger
Utrolig bra skrevet, Jeg mener den hadde vært litt bede om du ikke hadde oppgitt på starten at morten var død, men at vi helller kunne lest oss til det Wink ;-\)
Igjen veldig bra! tårene trillet ned på slutten, stå på !

Julie
10.11.2008 21:01

Bra!
3
anbefalinger
Ååå jeg sitter her og griner jeg! Dritbra.

Cassie
21.10.2014 22:34

Bra!
1
anbefalinger
Min lærer ville sikkert gitt den en 5  Smile :-\) Begynnelsen og spesielt slutten var bra, men midten var 4- nivå...


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.017 sec - 1 pageviews