Søk i stiler
 

Ole Brumm på knarketur


En uvanlig Ole Brumm-historie.

Sjanger:FortellingLastet opp:05.06.2002
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Narkotikahistorier
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook

Ole Brumm var på vei til Kristoffer Robin da han møtte Nasse Nøff; «Hei Ole! Hvor skal du hen?» spurte Nøff. «Øøh.. Jeg skal til Ugla» løy Ole. «Åh? Kan jeg ta følge?» «Neei.. Tror ikke det. Vi skal røyke litt hasj og ta etpar stikk, så jeg tror ikke det er så lurt for lille deg å bli med.» Ole gikk bortover og Nasse stod sørgmodig igjen. «Jeg vil også knarke» snufset vesle Nøff.

 

Hvorfor løy Ole? Han sa han skulle til Ugla, men han skulle egentlig til Kristoffer Robin! Saken var den at Robin hadde fått tak i en helt ny type stoff. Valkyrie het det.

 

Ole nådde frem til ringeklokka til Robin og ringte på. «Hva er passordet?» sa en stemme. «Øh.. Dop!» svarte Ole. Døra ble åpnet og han gikk sakte inn. Det var bekmørkt i rommet og en kald vind fikk Ole til å grøsse. «Hey! Pst! Inn hit!» En hånd geleidet ham bortover den mørke gangen. En dør ble åpnet og Ole ble dradd inn. Det var godt og varmt i rommet. Peisen var tent, stearinlysene lyste opp rommet og stoffet lå på bordet. Ole fikk en trang til å kose. «Hey! Ikke drøm deg bort, dumme bjørn!» sa Kristoffer. «Vi har en jobb å gjøre!»  De satte seg ned foran den koselige peisen og Robin begynte å mekke. «Detta er en helt ny type serru! Den skal gi deg en helt ny opplevelse!» Ole siklet. Kristoffer Robin fant fram en skei og litt aluminiumsfolie. Han pakket det grønne stoffet inn i aluminiumsfolien og la klumpen på skeien. Skeien førte han inn i peisen for å varme den opp. Etter etpar minutter tok han skeien ut og pakket ut stoffet. Det hadde blitt blodrødt og bløtt. Han fant frem to reagensglass og fordelte stoffet oppi hvert glass. «Se her! Drikk detta, så ska du få deg en opplevelse bedre en alt annet knark du har prøvd, min venn!» Ole shotta glasset og falt død om på gulvet. Robin gjorde det samme og det skjedde det samme med ham. Ingen av dem var døde. Begge drømte om gull og grønne skoger.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

sjempebra
23.02.2009 11:59

Bra!
7
anbefalinger
Dette er STOR litteratur, du har potensiale. Du fanger meg totalt med dette mesterverket av en utrolig historie.

Nice
25.10.2010 13:44

Bra!
6
anbefalinger
HAHAHAHA digget historien din. Kom med fler  Smile :-\)


08.03.2007 15:49

Bra!
5
anbefalinger
ok dette var den TEITESTE historien jeg noen gang har lest.... unnskyld meg har du funnet på denne sjøl? jeg begynte å tenke på hva jeg skulle spise til middag når jeg leste denne.. god bedring.... -DÅRLIG norsk!!!!!


09.01.2019 08:44

Bra!
1
anbefalinger
Narkotikaaaaaaaaaaaa


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.019 sec - 1 pageviews