Søk i stiler
 

Et barn


Skildring av et barn langs gaten.
Sjanger:AnnetLastet opp:12.11.2012
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Oppvekst
Fattigdom


Et barn. Små skitne føtter mot en ujevn asfalt, slitt av naturens krefter, som har laget et lite hull under den brune barnehuden.

 

Tynne hender henger slapt langs siden på den lille kroppen, iført en slitt t-trøye, skitten etter for mange dagers bruk. Den gjennomborende følelsen av beskyttelse. Bare et barn.

 

Oppover langs halsen, tydelige sener, og ryggraden som strekker seg opp i nakken og forsvinner inn i svarte små krøller som omkranser hode, kan tydelig sees gjennom stram hud. Skuldrene er senket, bare en muskel er spent i barnets kropp. Magen står litt ut, vitner om lite mat og dårlig tilgang på nødvendig næring. Kan jeg beskytte deg?

 

Øynene så dype, kinnene så hule.. hvordan skal du klare deg da lille venn? Slik er guds ubarmhjertige nåde. Er du ikke sterk, kan du ikke leve, du dør.. døden er ingen skummel frende, men for å nå den skal ingen nåde deg, ingen. Nåde et barn?

 

Billioner velsignelser på en gang, bare et barn, jeg elsker deg. Barnet mitt. En muskel er spent i den brune barnehuden. Smilet.. kan du hjelpe meg? Hallo.. jeg er bare et barn.Teksten er hentet fra Daria.no, www.daria.no