Søk i stiler
 

"Elixir" av Hilary Duff


En bokanmeldelse av debutromanen fra den amerikanske sangeren og skuespilleren, Hilary Duff.
Sjanger:Anmeldelse (bok, film...)Lastet opp:11.11.2011
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Elixir
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook
Bilder: Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.


Boka handler om ei jente som heter Clea. Hun er 17 år, og hennes største lidenskap er fotografering. Hennes beste venner er livvakten, Ben og venninnen, Rayna. Moren hennes er en kjent politiker fra DC Washington, og faren hennes er en berømt kirurg. Under en misjonsreise, forsvinner faren til Clea. Etter den mystiske forsvinningen av faren, opptrer det uvirkelige ting i bildene hun har tatt. En mann dukker opp i alle bildene, samt i drømmene hennes.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

 

Når Clea og Ben drar på en oppdagelsesreise til Asia for å lete etter faren hennes, møter hun plutselig på Sage som er mannen som opptrer i bildene og drømmene hennes. Hun finner fort ut at han har en forbindelse med faren, og etter hvert forsvinningen hans. Det som virket som det helt uvirkelige, ble plutselig til virkelighet.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

 

Personlig vurdering:

De første tre kapitlene synes jeg var veldig vanskelig å komme igjennom, fordi handlingen var veldig intetsigende. Etter hvert så kommer handlingen seg veldig mye, og man blir plutselig utrolig oppslukt av historien og hva som kommer til å skje med Clea og Sage. Jeg tror at grunnen til at det gikk veldig tregt i starten var fordi at det skulle bygge seg opp mer og mer, noe som det heldigvis gjorde.

 

Boka er fortalt i 1.person- man ser det fra Clea sin synsvinkel. Jeg følte at jeg fikk en mer nærmere tilknytning til fortellingen og hvordan hun følte det til en hver tid.

 

Alt i alt, så synes jeg boka var kjempebra! Selv om boka ikke var så bra i starten, så bygde det seg opp til en veldig unik fortelling, så jeg gir terningkast 5 av 6. Det kommer faktisk en oppfølger kalt Devoted, som ble gitt ut 11.oktober 2011.


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.018 sec - 1 pageviews