Søk i stiler
 

Alt jeg trenger, er en venn


Denne stilen handler om hvor vanskelig det er å ære usynlig og å ha det vondt.
Sjanger:EssayLastet opp:14.12.2010
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Ensomhet
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Det er ikke enkelt å føle seg mindre verdt enn andre. Det er det jeg gjør. Jeg er den som sitter i kroken helt alene på en fest. Jeg er hun du ser går fra skolen helt alene. Ingen tar kontakt med meg. Ingen vil ha noe med meg å gjøre.

 

Det å føle at ingen bryr seg, at ingen vil ha noe med deg å gjøre er døden selv. Selvtilliten min ble brutalt reven bort fra meg i fjor da jeg kom i en klasse der ingen ville ta kontakt med meg, jeg var ny og annerledes. Nå har jeg har ikke selvtillitt til å gå bort til de andre å snakke med dem, jeg sitter der helt alene og venter på at noen vil komme bort å snakke med meg. Jeg gjør ikke annet enn å vente. Det tar livet av meg.

 

Å ha til og fra venner er ikke nok. Til og fra venner er venner man har når de trenger det. Slike har jeg. De kommer til meg når de har problemer og trenger noen å snakke med, men begynner jeg å snakke om meg og mine egne problemer skifter de emne. De er gode venner der og da, men ellers hører jeg ikke noe fra dem.

 

Å ofre tid for noen som ikke ofrer tid til deg, er de verdt det? Nei. De er faktisk ikke det. Man kan ikke kalle de for venner, det vil vertfall ikke jeg gjøre. Jeg er lei av å måtte ofre min tid for å være sammen med andre og høre om deres problemer, når det passer for dem. De gjør ikke det for meg.

 

Om jeg ikke var her i morgen, ville noen brydd seg? Dette er en tanke jeg mange ganger har tenkt, et spørsmål jeg har stilt både meg og Frode, bamsen min jeg fikk av pappa når jeg var liten. Det er alltid noen der ute som bryr seg om meg, mamma, pappa, Vebjørn og Ivar. Men noen ganger er ikke det nok, noen ganger vil man føle at man er verdt noe for noen andre enn familien og slekta. Dette var jeg så heldig å oppleve da jeg ble sammen med Ragnar, han var fantastisk mot meg, løftet meg opp og gjorde meg sterk, men alt det forsvant sammen med han.

 

Alt jeg trenger, er en venn. Jeg trenger en jeg kan snakke med om mine problemer, en som kan forstå og lytte. En som ikke vil dømme, men se. Jeg trenger en som kan holde rundt meg i tykt og tungt å si at ”alt kommer til å ordne seg, jeg er her for deg”.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Hei du
18.12.2013 18:09

Bra!
8
anbefalinger
Jeg kan godt være din venn

Ali
19.11.2012 20:18

Bra!
3
anbefalinger
det er fint  Smile :-\)

anonym
27.09.2013 21:32

Bra!
3
anbefalinger
Den beste teksten jeg har lest til nå, synes jeg. en sterkt 4 på mange måter!  Wink ;-\)
stå på videre  Smile :-\)


05.12.2016 17:47

Bra!
3
anbefalinger
Veldig sterk tekst, kjenner det knyter seg litt i magen når jeg leser dette, vit at det er mange som vil være venner med deg, du må bare finne dem. du har hatt uflaks, og kommet i en klasse som ikke hadde noen av dem :/
Jeg vil iallefall være vennen din, så for all del, ta kontakt ^~^
01JoWin@gmail.com

Hei du
21.02.2017 16:12

Bra!
1
anbefalinger
Jeg er en av dem som vil bli venn med deg


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.015 sec - 1 pageviews