Søk i stiler
 

Skjønnhetsidealer


Trenger vi egentlig skjønnhetsidealer?
Sjanger:KåseriLastet opp:13.10.2001
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Kropp
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Trenger vi egentlig skjønnhetsidealer? Svaret er i grunnen ganske åpenlyst. JA! Hvor kjedelig tror du ikke verden hadde blitt viss ingen hadde hatt noen idoler. Vi ville alle blitt forskjellige. Ingen av oss ville slanke eller operere kroppen sin slik Cindy Crawfords. Ingen ville pumpe jern for å få den muskuløse kroppen til Van Damme. Vi ville rett og slett blitt normale. Uten skjønnhetsidealer ville sikkert kvinnene gått rundt med vikinghjelm og øl-mage, mannfolka ville hatt en normal kropp uten en eneste steroide-muskel. Hva er det som er morsomt med det? Nei, jeg er glad vi har våre ”perfekte” målestokker. Tenk etter. Hadde det ikke hvert for den ville jo ikke de plastiske kirurgene hatt noen jobb.

At verdenssamfunnet vårt er avhengig av dem, er helt sikkert. Vi er totalt avhengige av heltene våre. Vi er jo vanlige A-4 mennesker. Vi trenger vell ikke tenke selv? Alt vi trenger å gjøre er å spørre Van Damme om hans mening med livet. Mest mulig plastikk, falske muskler og silikon! Dette er jo såre enkelt i grunnen.
Det faktum at noen enda tror på de gamle godhjertete heltene er helt utrulig. Ikke har de silikon eller store muskler, de har kun stor sjel og et godt hjerte. Jeg kan ikke fatte og begripe at det finnes folk som tror på de. Hvem ville vell gått gjennom ild og vann for å redde noen andre enn seg selv? Nei vi må slutte helt og tenke på andre, det holder i massevis å være selvopptatt, overfladisk og deilig.
Med nøye ettertanke er jeg ikke bare litt glad for at vi har skjønnhetsidealer og idoler. Jeg er ekstremt glad for det! Lenge leve Van Damme og Cindy! God bless America and thank you for Hollywood!

Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Silje
16.01.2009 21:04

Bra!
5
anbefalinger
Herregud. Så mange totalt blåste personer på ett sted. Er det mulig å ikke skjønne at dette er ironi????? Slå opp kåseri i en ordbok (en ordbok er en bok hvor det står forklaringer på ord, hvis noen her ikke visste det!) Gjelder spesielt: Vakker(dum og blond antar jeg....), bla,Meij, annHelen(Verden trenger ikke dumme mennesker som deg i hvertfall) og selvfølgelig (som navnet sier) Hvor dum går det ann å bli?(så dum som deg omtrent!)

Ann-Helen
10.05.2006 18:23

Bra!
4
anbefalinger
Jøss! Jeg blir så provosert at jeg gir opp! En ting er nå sikkert: verden trenger så dumme mennesker som deg slik at vi smarte har en målestokk å gå etter.

Hitman
05.06.2004 10:23

Bra!
3
anbefalinger
Kunne ikke sagt det bedre selv Smile :-\)

hvor dum går det an å bli?
08.11.2004 17:38

Bra!
3
anbefalinger
Herregud!! Jeg blir så proversert!! Trenger vi skjønnhetsidealer som tar fra ungdom og eldre all selvtillit? Trenger vi idealer som fører til spiseforstyrrelser og død? Trenger vi virkelig skjønnhetsidealer som man må ta plastisk kirugi for flere mill. for å se ut som? I don't think so!!
Jeg håper det er flere en meg som fortsatt tror at uansett hvor pen du er, så er det tilslutt det indre som teller.....

ENIG!
20.04.2005 19:01

Bra!
2
anbefalinger
Jeg kunne ikke blitt mer enig! Helt genialt  Very Happy :-D

meg
22.11.2005 17:26

Bra!
2
anbefalinger
til: hvor dum går det ann å bli?
er du DUM!? kåseri er en sjanger som bygger på ironi og humor


19.04.2006 20:25

Bra!
2
anbefalinger
jeg synes stein ove er kjempe flink jeg... godt gjort å ikke ta ironien her altså...

thea
26.04.2006 09:47

Bra!
2
anbefalinger
genialt!!! skikkelig bra!

helene
26.10.2006 17:53

Bra!
2
anbefalinger
til ann-helen; her var det visst noen som ikke tok poenget med teksten. synes den var morsom jeg...  Razz :-P

je
20.11.2006 13:30

Bra!
1
anbefalinger
hehe, synst kåserie ditt va sykt bra !  Very Happy :-D

Odd-Einar
07.01.2007 16:54

Bra!
1
anbefalinger
Jeg synes det er synnsykt rart at folk ikke skjønner denne teksten som det er ironi

Meij
14.02.2007 08:46

Bra!
1
anbefalinger
Vi trenger aboslutt ikke skjønnhetsidealer! Pga disse "perfekte" mennenske får unge jenter og gutter spiseforstyrrelser og andre sykdommer! Det er helt feil at noen skal framstilles som perfekte.. Hvem er perfekt? Noen syns lubne søte damer er perfekte, mens andre liker disse sykelig tynne kvinnene. Skjønnhetidealer er oppskrytt!

vakker
23.05.2007 19:53

Bra!
1
anbefalinger
spørsmålet er heller hva du definerer som skjønnhetsidealer.. klart du tenker i det hele og store, men det er jo selfølgelig også smak og behag.. liker du ei dundre på 250 kg, eller ei fli på 30 blir jdet jo en helt annen sak  Smile :-\) de kan likegodt være skjønnhetsidealer de, bare for mindre folkegrupper Wink ;-\)

bla
05.09.2008 09:44

Bra!
1
anbefalinger
Så du syns det er bra at folk opererer kroppen sin slik Cindy Crawford?
Og du vil at alle skal være helt like?

Silje
18.05.2009 10:15

Bra!
0
anbefalinger
sykt bra  Smile :-\) fikk noen ideer til kåseriet mitt om venleiksideal her  Wink ;-\)

Anonym
14.06.2011 20:34

Bra!
0
anbefalinger
Jeg håper dette var et kåseri.


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.020 sec - 1 pageviews