Søk i stiler
 

Respektløst!


Et innlegg mot hijab i politiet.
Sjanger:LeserinnleggLastet opp:17.03.2009
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Makt og politikk
Islam
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook
Bilder: Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.


Se for deg at to personer har startet en konflikt mellom seg på en pub i Oslo, den ene er muslim og den andre jøde. Hvordan skulle en muslimsk politibetjent med slør surret rundt nepa si klart å løse det på riktig måte? Hun hadde selvfølgelig vært på muslimen sin side.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

I Storbritannia er det tillat med hijab i politiet. Norges regjering burde undersøkt litt om hvordan De har håndtert bruken av skaut. Da kunne vi fått eventuelle svar på om vi også kunne ha innført noe liknende. Regjeringen hadde ingen anelse om hva det ville føre til og hvordan. De var alt for uvitende i denne saken og burde på forhånd gjort seg klar over hvordan andre land sine hijabproblemer var og funnet egne løsninger, som passet til demokratiet, for så å innføre. Det gjorde de jo selvfølgelig ikke.

 

Jeg føler meg irritert over at muslimer kommer hit og tror at det er vi om skal integrere oss i deres kultur, enn at de bare tilpasser seg etter hvordan det faktisk er. Etter hvert begynner noen, som har bodd i Norge og fått seg norsk statsborgerskap, å endre på reglene våre. De bør heller respektere Norges demokrati, men det er for så vidt greit at de har flyktet fra sitt krigsherjete land for å bo her i Norge.

 

Vi har et politi her som prøver så godt de kan for å holde orden og de unngår også problemer og løser opp i dem. Norge bør ikke islamisere seg etter muslimene sine behov. Hvis en muslim har så utrolig lyst til å bli politi, så bør hun tilpasse seg reglene for å bli det. For det er ingen menneskerett! Det flerkulturelle samfunnet vårt blir ikke mer flerkulturelt om det godtas å bruke hijab til uniformen. Snarere er det et bevis på at samfunnet vårt har mislyktes. Islam skal kunne integrere seg i demokratiet vårt, ikke motsatt! For det er etterspørselen om hijab som har skapt kaoset.

 

I korpsuniformer er det ikke tillat å gå med en slik ”norsk sløyfe” festet til dressjakka på nasjonaldagen, selv om mange gjør det. Da kan det hvert fall ikke innføres hijab i politiet. Hvis det skjer, forkynner den norske stat islam. Som jeg mener blir diskriminering. Da måtte de i tillegg for eksempel innføre samelue også, noe som ville sett helt forferdelig ut. Til slutt kan jeg minne om at det er et ganske så lite fåtall som ville latt seg brukt skaut i politiuniformen eller andre uniformer.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

smart
24.05.2011 17:57

Bra!
9
anbefalinger
du er en ekte rasist, det er ingen yttringsfrihet hvis man ikke kan gå med skaut. og en annen viktig ting er at det er skaut og slør påbudt i kristendommen også det står i bibelen

Peder Johan
17.09.2012 20:50

Bra!
4
anbefalinger
Hijab er mer enn en skaut som man har på hode.

mira
06.12.2016 18:17

Bra!
4
anbefalinger
dette inlegget er ekte rasist.

fuck you bitch and go to helll

what is life?
30.05.2013 18:37

Bra!
2
anbefalinger
Jegg er enig med den personen som skrev dette iinlegget. Men jeg har ikke no i mot at muslimer bruker hijab når de er hjemme og er med venner, men hvorfor når det er en jobb. F.eks. politiet, de skal være nøytrale. Ikke nok med det, de vil jo ha bønne rom på skolen også. sa kunne jo like godt alle relgioner fått hver sitt bønne rom på skolen og da hadde ikke blitt tid til utdanning. selv om de har ytringsfrihet, skal de ikke får Norge til å godta de reglene de vil ha- sorry hvis jeg legger det frem feil. (det er bare det at de må klare å tilpasse seg samfunnet)

Tom Karl
27.11.2013 13:03

Bra!
2
anbefalinger
ler av dette innlegget


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.015 sec - 1 pageviews