Søk i stiler
 

Min KUH-logg


Min KUH-logg. Den er veldig bra.
Sjanger:AnnetLastet opp:14.01.2009
Språkform:NynorskForfatter:Anonym
Tema:Fag i skolen
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Da vi startet opp i høst hadde jeg satt meg et mål. At det ikke skulle være noe å si på innsatsen min i timene. Der føler jeg at jeg har lykkes. At jeg har hatt god innsats i alle timer kan ingen benekte.

 

Første gang skulle vi lage en kollasj. Jeg følte det gikk veldig bra, og fikk karakteren 5-, noe jeg er veldig fornøyd med. Deretter var det forside. I fjor ble jeg nok så skuffet, da jeg fikk 3, så jeg bestemte meg for å rette opp den karakteren. I motsetning til i fjor, da jeg ikke kladdet, kladdet jeg i år. Jeg jobbet veldig mye med den hjemme, og fikk deretter karakteren 4+. Det er jeg også veldig fornøyd med.

 

Etter det var det strikking. Jeg var borte 2-3 ganger, og har derfor ikke fått jobbet så mye med det. Først var jeg i en time en halv skoletime eller noe sånt, på grunn av at jeg var borte den første delen av dagen. Jeg fikk ikke begynt med strikkingen da. Gangen etter det var det leire. Er det noe jeg virkelig ikke liker, er det å jobbe med leire. Men jeg bestemte meg også denne gangen at det skulle ikke være noe å si på innsatsen min. Jeg ble ganske fornøyd med figuren, tross alt er jeg veldig dårlig til slikt. Jeg dekorerte den litt. Neste gang var jeg borte igjen. Jeg kan bare huske at jeg var på tekstil maks en gang før jul, etter leire. Da fikk så vidt begynt med strikkingen. Den gangen etter jul fikk jeg gjort ganske mye, og var omtrent halvveis med pannebåndet jeg skulle lage. Resten gjorde jeg hjemme.

 

Dett var dett.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

magnus tetlie
23.03.2009 13:47

Bra!
2
anbefalinger
eksepsjonelt: D


22.01.2010 10:39

Bra!
0
anbefalinger
Brilliant!


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.013 sec - 1 pageviews