Zac Efron mistet kondom på den røde løperen

(02.03.2012, sist oppdatert 02.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

På premieren på barnefilmen «The Lorax» klarte Disney-stjernen Zac Efron det kunststykke å miste et kondom på den røde løperen.

Det var da Efron tok hånden opp av lommen for å håndhilse på en fan, at kondompakken fulgte med. Han stupte øyeblikkelig ned og plukket opp kondomet, før han satte på seg solbrillene og kremtet, tydelig flau.

 

Nå går videoen sin rundgang på nettet, og Zac Efron måtte snakke om kondomblunderen da han fredag var gjest hos Matt Lauer på TV-showet «Today».

 

- Jeg vil egentlig ikke gjenfortelle det til deg, svarte Efron på spørsmål om hva som hadde skjedd, og prøvde å fleipe det bort.

 

- Jeg har aldri hatt en rutine på å sjekke lommene mine før jeg går ned røde løpere, men det har jeg innført nå. Å promotere sikker sex må da være et flott budskap å tilføye til de mange budskapene som filmen har, sa han videre.

(©NTB)

 

 


Les alt om Zac Efron!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews