Taylor Swift i tegnefilm

(18.03.2011, sist oppdatert 18.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Taylor Swift skal spille mot Zac Efron - selv om det bare er stemmen hun låner ut.

Hun skal spille drømmepiken til Efrons hovedrollekarakter i filmatiseringen av barneboken «The Lorax» fra 1971, der budskapet er hvor viktig det er å ta vare på miljøet.

 

Også Danny DeVito, komikeren Rob Riggle, Ed Helsm og skuespillerveteranen Betty White er med på laget, melder Entertainment Weekly.

 

«The Lorax» er en dataanimert 3D-film, som vil ha premiere i mars 2012. Bak står Universal Pictures og Illumination Entertainment, kjent for å sette ut animasjonen til studioer rundt i verden. Blant regissørene er Chris Renaud, kjent fra «Istid»-filmene.

 

Dette blir andre film ut for 21 år gamle Taylor Swift, som i fjor var å se i «Valentine‘s Day». Og en som helt sikkert går for å se tegnefilmen og høre stemmen hennes, er faren til den unge countrystjernen.

 

- Pappa er fortryllende optimistisk og positiv. Han synes hver eneste ny sang jeg skriver er min beste. Han selger T-skjorter på konsertene mine og deler ut gitarplektre til fansen min, har Taylor Swift fortalt i intervjuer.

(©NTB)

 

 


Les alt om Taylor Swift og Zac Efron!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews