- Greit å være en ålreit fyr

(29.11.2009, sist oppdatert 29.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

Zac Efron tar i sin nye film «Me and Orson Welles» steget vekk fra «High School Musical»-helten han har spilt i tre filmer - men synes fremdeles det er greit å være en helt ålreit fyr.

- Det er kult, sier han om sitt image som snill og grei, og akter ikke å prøve å gjøre noen som helst form for opprør mot det.

 

- Du kan spre negativitet rundt deg på en måte som virker opprørsk. Men jeg har alltid likt en helt annen måte å gjøre opprør på, og det er å se positivt på alt - og prøve å ha det hyggelig til enhver tid. Jeg vil ikke gå i den andre retningen, sier han i et intervju med den britiske avisen Guardian.

 

I «Me and Orson Welles», som har premiere i Storbritannia neste uke, spiller Efron på ny en 17-åring - slik han også gjorde i sommerens komedie «17 igjen». Men nå spiller han en teatergal 17-åring som gjør seg til venns med Orson Welles når denne setter opp «Julius Caesar» på Broadway i 1937. Regissør er Richard Linklater.

 

- Som enhver skuespiller lette jeg etter noe som både var en naturlig overgang og en ny utfordring, og noe som var annerledes nok til å overraske både meg selv og publikummet mitt. Noe som var litt mer modent, sier Zac Efron om hvorfor han tok rollen i «Me and Orson Welles».

(©NTB)

 


Les alt om Zac Efron!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.194 sec - 1 pageviews