Efron strekker seg mot Spider Man

(18.02.2010, sist oppdatert 18.02.2010) Utskrift  Del på Facebook

Zac Efron innrømmer at han ikke ville hatt noe imot å trekke i trikot.

Rollen som Spider Man ble tidligere gestaltet av Tobey Maguire, men nå er den ledig. Og Efron, som ble et verdensnavn etter suksessen med «High School Musical»-filmene, sier han åpent har ønsket seg rollen - men at det er stille fra produsenthold.

 

- Jeg vet ikke. For å være ærlig ville det vært en drøm som ble sann. Men jeg har ikke hørt noe. Selvfølgelig ville enhver skuespiller likt å fylle de skoene. Men det er store sko å fylle.

 

På spørsmål om flere «High School Musical»-filmer, sier 22-åringen at han ikke har helt troen. Ifølge nettstedet BreakingNews.ie sa han følgende til den australske radiostasjonen 2 Day FM:

 

- Jeg vet ikke hva mer vi kan gjøre. Vi er jo blitt ferdige med videregående nå. Så vi er nok litt for voksne. Skal vi fortsette ser du oss snart gjøre en «pensjonistmusikal».

(©NTB)

 


Les alt om Zac Efron!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews