Efron snakker om «Footloose»

(17.08.2010, sist oppdatert 17.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Zac Efron sier at det å takke nei til hovedrollen i «Footloose»-nyversjonen, var en tøff avgjørelse.

Han sa fra seg sjansen til å figurerer i hovedrollen i den kommende nyversjonen av dansefilmen «Footloose» - og det skal ha vært noe av det vanskeligste tenåringsidolet Zac Efron har vært med på.

 

«High School Musical»-stjernen var den første skuespilleren som ble knyttet til nyversjonen, men han måtte takke nei. Og grunnen skal ha vært at han følte den nye versjonen ikke ville leve opp til den første fra 1984 - som hadde Kevin Bacon i hovedrollen.

 

Han sier til magasinet Details: - Alt det jeg elsket med Footloose?, kunne jeg ikke finne igjen i det nye prosjektet. Det var rett og slett ikke der. Og jeg kunne ikke seg meg selv gjøre det.

 

Han måtte dermed skuffe «High School Musical»-skaperen Kenny Ortega, og sier det var tøft: - Jeg elsker Kenny av hele mitt hjerte, det var nok den tøffeste telefonsamtalen jeg har måttet ta.

 

Det blir i stedet «Gossip Girl»-stjernen Chace Crawford som får spille hovedrollen i den kommende nyversjonen av klassikeren «Footloose». Filmen har antatt premiere i 2012.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews