Star Trek-stjerne vurderte selvmord

(06.03.2009, sist oppdatert 06.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Star Trek-stjernen William Shatner vurderte en gang selvmord fordi problemer han hadde med hørselen holdt på å gjøre ham gal.

Skuespilleren har sagt at den vedvarende susingen av tinnitus, forårsaket av en eksplosjon under opptakene av «Star Trek», pleide å holde ham våken om natten - og han begynte å bli redd for at han aldri kom til å bli kvitt lyden.

 

- Det var som å høre på susingen fra et TV-apparat som ikke er stilt inn på en kanal. Jeg trodde jeg kom til å bli døv eller sprø. Jeg vurderte å ta livet mitt, sier han til magasinet Globe.

 

Shatner fikk til slutt behandling for hørselsskaden som hjalp ham til å øve opp hjernen for å ignorere støyen.

 

- Nå er jeg ikke plaget av dette, sier han.

 

Shatner er ikke den eneste stjernen som har lidd av tinnitus - The Whos Pete Townshend, Barbra Streisand og Shatners Star Trek-kollega Leonard Nimoy har også alle kjempet med hørselsskaden.

(©NTB)

 

 


Les alt om William Shatner!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.188 sec - 1 pageviews