Shatner surmuler over Star Trek-nei

(23.11.2007, sist oppdatert 23.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

William Shatner liker dårlig at han ikke har fått en rolle i den nye Star Trek-filmen.

Shatner, som spilte kaptein James Kirk i den originale Star Trek TV-serien og de gamle Star Trek-filmene, kan ikke skjønne at han ikke er spurt om å spille i den kommende filmen, skriver Extra TV.

 

- Hvordan kan du unngå å ta en av de originale karakterene med i gjenopplivingen av Star Trek? Det høres ikke ut som god businessånd, sa Shatner på en signering av sin nye bok «Star Trek Academy: Collision Course» i Hollywood.

 

Regissør JJ Abrams har tilbudt flere av de tidligere Star Trek-skuespillerne roller i filmen, men hittil er det bare bekreftet at Leonard Nimoy skal fylle sin gamle rolle som Spock.

 

- Jeg trekker folk til kinoene, og er enda mer populær nå enn da jeg spilte kaptein Kirk. Men de har tydeligvis tenkt annerledes, og det vil nok bli en flott film, sier den 76-årige skuespilleren.

(©NTB)

 


Les alt om William Shatner!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews