Whitney Houstons venn overrasket over dødsfallet

(27.07.2012, sist oppdatert 27.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

BeBe Winans, en av Whitney Houstons nærmeste venner, var overbevist om at sangerinnen hadde overvunnet rusproblemene.

- Vi som var nærmest Whitney, hadde vært gjennom de mørke tidene da vi nærmest bare ventet på den telefonsamtalen. Vi trodde vi var forbi disse tidene da det virkelig skjedde. Hun blomstret, og dødsfallet tok oss på senga, sier Whitney Houstons venn BeBe Winans (49).

 

Winans har skrevet boka «The Whitney I Knew». Her avslører han noen av sine fineste øyeblikk med Whitney og deler personlige fortellinger om stjernen, skriver The Sun.

 

Houston døde bare 48 år gammel på et hotellrom i California den 11. februar i år. Obduksjonsrapporten viste at sangstjernen hadde en cocktail av ulike medikamenter i blodet. Det var kjent at stjernen lenge hadde slitt med rusavhengighet.

 

- Jeg kan ikke si at Whitneys problemer med rus eller andre ting skyldtes påkjenningen av å være berømt. Jeg kan ikke si det, men anta det. Hvis du slipper stresset inn i livet ditt og lar det blir der, kan det lede deg til å gjøre ting du ellers aldri ville ha gjort, sier Winans.

(©NTB)

 


Les alt om Whitney Houston!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews