Sparks: - Kan ikke tro at Whitney er død

(07.08.2012, sist oppdatert 07.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

«American Idol»-vinneren Jordin Sparks fikk sjansen til å bli godt kjent med Whitney Houston da de to spilte inn film sammen.

Denne måneden nærmer det seg premiere på filmen «Sparkle», og Sparks snakker nå om vennskapet med den avdøde sangeren. Hun sier til kjendisnettstedet Celebuzz: - Whitney er borte. Da jeg først fikk høre det, ble jeg helt nummen og kunne ikke røre meg - eller snakke. Jeg følte ikke engang at jeg pustet.

 

Hun sier videre: - Jeg har fortsatt øyeblikk hvor faktum treffer meg, jeg forstår at hun ikke er her og det etterlater meg med et stort tomrom.

 

I filmen spiller Houston moren til sparks. «Sparkle» handler om tre syngende søstre som forsøker å få et gjennombrudd på 1960-tallet.

 

Under årets Billboard Awards hedret Sparks sin avdøde venninne med sin egen tolkning av låten «I Will Always Love You». Om denne opplevelsen, sier hun:

 

- Det er det skumleste jeg noen gang har gjort. Jeg har aldri fremført den under en konsert før, den er veldig krevende. Så jeg husker at jeg sto på scenen og lurte på om jeg skulle stikke av, men da var det som om Whitney hvisket: «Dette klarer du, kom igjen».

 


Les alt om Whitney Houston!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews