Kritiserer fest mens Whitney lå død

(14.02.2012, sist oppdatert 14.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Musikkmogulen Clive Davis får sterk kritikk fra funkdronningen Chaka Khan. Hun mener han burde avlyst festen han avholdt mens Whitney Houston lå død fire etasjer over.

- Jeg forstår ikke hva som får en person til å ha fest i en bygning der den personen som han har hatt så stor innflytelse på livet til, døde. Jeg forstår ikke hvordan festen kunne foregå, sa Khan da hun mandag var gjest hos Piers Morgan på CNN.

 

- Det hadde vært greit om det hadde vært en virkelig hyllest. At alle samlet seg, sa en bønn, spiste middag og gikk hjem, sier hun.

 

Chaka Khan fløy selv fra Miami til Los Angeles for å gå på Grammy-prisutdelingen samt Clive Davis‘ tradisjonelle førfest. Rett etter ankomst fikk hun beskjed om at Whitney var død. Hun sier hun ble «som lammet» - og at hun ikke begriper at så mange deltok på festen på Beverly Hilton-hotellet, mens politiet fremdeles drev sin etterforskning.

 

- Jeg synes det var det fullstendige vanvidd. Jeg kjente Whitney, og jeg tror ikke hun ville sagt «showet må fortsette». Hun var den type kvinne som ville sagt «stopp alt, jeg kommer ikke til å være der», sa Khan.

(©NTB)

 

 


Les alt om Whitney Houston!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews