Iglesias forklarer klinetrangen

(14.12.2010, sist oppdatert 14.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Enrique Iglesias (35) er kjent for å være særdeles kjærlig mot sine kvinnelig fans, som han gjerne kliner til med.

Når damene i publikum blir dratt opp på scenen, begynner de å vite hva de har i vente: Et skikkelig kyss fra den spanske popstjernen, som slo gjennom med «Could I Have This Kiss Forever»-duetten med Whitney Houston.

 

- Han har så myke lepper. Det var et pent og søtt kyss, bedyrer Cheryl Lavoie (41), som var på konsert før helgen med ektemannen, og til People sier hun tenkte «jeg kommer til å få hjerteattakk!» når hun så sangeren nærmet seg.

 

Nå avslører Enrique Iglesias - sønn av smørsangeren og storsjarmøren Julio, som får Rune Rudberg til å blekne - at han rett og slett blir revet med. Til radiostasjonen Kiss108 sier Enrique:

 

- Jeg blir bare så begeistret når jeg går på scenen. Jeg gjør ikke dette (kyssingen) hele tiden. Jeg må være i godt humør, og da var jeg i godt humør. Det var ingen tunge.

 

Enrique Iglesias har i åtte år hatt et av-og-på-forhold til tennisstjernen Anna Kournikova. Hun sa tidligere i år i et intervju at de ikke har noen planer om å gifte seg.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews