Cissy Houston vil skrive bok om datteren

(30.04.2012, sist oppdatert 30.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Cissy Houston forhandler med utgivere om å skrive en bok om datteren Whitney Houston. Moren ønsker å skrive «den sanne historien».

- Det vil bli om det fæle, det vil bli om det fine, skal moren ha fortalt utgiverne hun møtte i New York, ifølge The New York Times.

 

Dollarsummen moren får for en eventuell bokutgivelse skal fort kunne bli sjusifret. Alt avhenger av hvor langt moren er villig til å gå i sine avsløringer om datterens trøblete liv. Whitney Houston døde 48 år gammel den 11. februar i år. Gjennom store deler av karrieren slet hun med rusproblemer.

 

Moren skal være opptatt av å få slutt på usannheter som svirrer i det offentlige. «Det er så mange løgner der ute, og jeg ønsker å avkrefte disse løgnene», forteller en utgiver at Cissy Houston har sagt.

 

Boka blir ikke den første i kjølvannet av Houstons død. Forrige uke slapp Worthy Publishing nyheten om at de har signert en avtale med gospelsangeren BeBe Winans om at hennes memoarer om vennskapet med Whitney Houston skal komme i bokform. Boka, som etter planene skal slippes i juli, har fått tittelen «The Whitney I Knew».

 


Les alt om Whitney Houston!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 2.855 sec - 1 pageviews