Von Teese liker britiske menn

(08.01.2008, sist oppdatert 08.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Dita Von Teese sier hun har sans for britiske menn fordi de er «kinky».

Burlesquestjernen, som skilte seg fra gothrockeren Marilyn Manson i desember 2006 etter ett års ekteskap, er langt fra enig i at britiske menn er seksuelt undertrykt.

 

- Britene er egentlig ganske «kinky». Jeg elsker å være i London fordi det har en slik storslagen burlesque-historie å vise til.

 

- En av de store pionerene ved slutten av forrige århundre var en gruppe som het Lydia Thompson and Her British Blondes. De var de første jentene som gikk med nettingstrømper og løftet på skjørtene, og så vidt jeg vet, så var de veldig sexy i sine G-strenger, sier Dita ifølge nettstedet Female First.

 

Von Teese, som er kjent for sine erotiske forestillinger, kunne nylig avsløre litt om sine seksuelle preferanser.

 

- Noen ganger når jeg har følge med en mann, så tror de at de må barske seg så fælt. Jeg ber dem bare slutte å prøve og imponere meg med sine seksuelle perversjoner. Men noen ganger liker jeg bondage og pisking og jeg tror mange, hvis de er ærlige, vil si: «Ja, det høres artig ut».

(©NTB)

 

 


Les alt om Von Teese!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.190 sec - 1 pageviews