Von Teese glad for Manson-brudd

(02.04.2008, sist oppdatert 02.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske burlesque-artisten Dita Von Teese ramser opp en lang liste med grunner for at hun brøt med rockesangeren Marilyn Manson, inkludert hans narkotikamisbruk.

De to gikk fra hverandre i desember 2006 etter et års ekteskap. I et nytt intervju med The New York Times forteller Von Teese blant annet at hun er glad for at stoffmisbruket er ute av livet hennes. Og hun har feiret tilværelsen som single på en ekstravagant måte.

 

- Jeg tok med meg diamantringen jeg fikk da vi forlovet oss og fikk den omgjort hos Christian Dior i Paris til en vakker ring. Den er pen og stor. Jeg føler at jeg led mye for den diamanten og den trengte å bli gjenfødt som noe bedre.

 

- En av de største utskeielsene mine da jeg flyttet ut av huset til min tidligere ektemann var å kjøpe matchende rosa stekeovn og kjøleskap i 50-tallsstil.

 

Dita Von Teese snakker også om sin karriere på burleskscenen i intervjuet, og forteller at hennes verste øyeblikk på scenen var da håret hennes tok fyr.

 

- Jeg har et nummer der jeg sitter på et bord med kandelabre. Det var ganske mye hårspray som ble brukt og jeg fikk slukket flammene. Showet fortsatte.

 

Og hennes neste forestilling blir dyr:

 

- Det blir kostymer og kulisser for over 400.000 kroner. I dette showet blir det særlig mye strass.

(©NTB)

 


Les alt om Von Teese!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews