Paris strippet med Pussycat Dolls

(18.02.2008, sist oppdatert 18.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Etter at det har vært stille for Paris Hilton en tid, så slo hun til i helgen og strippedanset på scenen sammen med Pussycat Dolls i Las Vegas.

Hun slo til iført en rekke vulgære antrekk, inklusive et S&M-inspirert et i svart plast og lakk og militærlue, og imiterte også burleskdronningen Dita von Teeses kjente nummer gjennom å ta plass i et gigantisk cocktailglass. Et av kostymene - et undertøysett - skal hotellarvingen selv ha designet.

 

Da Paris i fjor slapp ut av fengselet etter å ha sonet fyllekjøringsdommen, hevdet hun at hun skulle bli et nytt menneske. Nå har hun funnet en ny side ved seg selv - gjennom å opptre på scenen med Pussycats Dolls.

 

Opptredenen var del av fødselsdagsfeiringen til Paris, som fylte 27 år søndag. Hun var både alene på scenen, samt at hun opptrådte med jentegruppen. Det var Paris Hiltons egen koreograf som klarte å få dette samarbeidet i stand, ifølge TMZ.

(©NTB)

 

 


Les alt om Paris Hilton og Von Teese!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.185 sec - 1 pageviews