Midtlivskrise for Manson

(19.01.2007, sist oppdatert 19.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Venner av Marilyn Manson tror den 38 år gamle sjokkrockeren gjennomgår førtiårskrisen sin litt tidlig.

Han mistet interessen for sin 34 år gamle kone Dita von Teese, som søkte om skilsmisse da han bare festet og knapt snakket til henne i månedsvis. Nå trøster han seg med den 19 år gamle skuespilleren Evan Rachel Wood.

 

- Det er som om han har en midtlivskrise. Han har slått seg på en yngre versjon av Dita, sier en venn til People.

 

Da 19 år gamle Evan Rachel feiret bursdagen til Manson 5. januar, hadde hun sminket og frisert seg på samme retroaktige måte som den kjente burleskdanseren Dita - en stil som Evan Rachel har lagt til seg de siste månedene.

 

Nå frykter vennene at han kommer helt ut av kontroll. Woods pressetalsmann avviser iherdig at hun skal ha vært medvirkende årsak til skilsmissen mellom Manson og von Teese, etter et ekteskap som bare varte et år.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere21.01.2007 16:36
hva om mannen bare er redd for å være alene? jeg for min del syns det er latterlig å skrive artikkler som denne, når det bare er skrevet fra én persons fantasi. denne såkalte "vennen" er det noe galt med.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.191 sec - 1 pageviews