Marilyn Mansons ruslov

(25.06.2009, sist oppdatert 25.06.2009) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske artisten Marilyn Manson har en noe spesiell innstilling til rus.

Sangeren, som egentlig heter Brian Warner, sier at han har lært at å bruke narkotika eller drikke alkohol når han er nedstemt bare gjør situasjonen verre.

 

- Jeg er veldig objektiv nå. Jeg begynte å holde meg til denne flotte regelen som de ikke lærer deg hos Anonyme Alkoholikere eller noen annen organisasjon - ta dop eller drikk når du er glad, ikke når du er trist. Det har en fin effekt, men jeg kan ikke si at jeg har gjort det hele tiden.

 

Manson er blitt forfulgt av ryktet om at han er avhengig av narkotika og alkohol, men han hevder at han er sterkere enn stoffet han får i seg. Det skal også være hans hang til å feste som førte til at hans kone Dita Von Teese gjorde det slutt.

 

- Jeg prøver å gjøre kroppen min til et sted der dop er redd for å leve, sier den 40 år gamle musikeren i et intervju med magasinet Spin.

(©NTB)

 

 


Les alt om Von Teese!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews