Marilyn Mansons nye kvinne

(17.04.2007, sist oppdatert 17.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske sjokkrockeren Marilyn Manson sier hans nye kjæreste, Evan Rachel Wood, er hans nye sjelefrende.

Manson, som ble skilt fra Dita Von Teese sent i fjor, sier at den unge skuespilleren er hans perfekte partner.

 

- Jeg har funnet min dobbeltgjenger, min tvilling, med min nye kjæreste Evan Rachel Wood. Hun er 19 år og det er ganske riktig veldig ungt, men det er ikke noe problem for meg. Hun liker de samme tingene som meg. Hun forstår at jeg liker å stå opp når natten faller på og legge meg ved daggry, sier 38-åringen til den franske avisa Le Parisien.

 

Manson, som for tiden lanserer sitt nye og sjette album «Eat Me, Drink Me», sier hans vanskelige brudd fra Dita ga ham inspirasjon til plata.

 

- Forholdet vårt sluttet på Halloween. Jeg var helt knust psykisk. Jeg leide et hus og begynte å arbeide med denne plata, som på en måte handler om alt som skjedde med meg i løpet av det siste året.

 

Manson sier at ekteskapet hans brøt sammen fordi han ikke ville slå seg til ro og bli «mer voksen».

 

- Jeg var gift med noen som ville ha meg til å forandre meg. Bli mer voksen, mer ansvarlig. Jeg begynte å mislike meg selv, likte ikke det jeg gjorde. Jeg mistet identiteten min. Alt rundt meg begynte å rase sammen. Albumet gjorde det mulig for meg å stanse det. Dita dro ved juletider mens jeg drev med innspillingen.

 

Manson, som egentlig heter Brian Warner, og burslesque-stjernen Dita Von Teese begynte å gå ut sammen i 2001 og giftet seg i desember 2005. Det er blitt sagt at Mansons forhold til Wood var en av grunnene til at Dita valgte å ta ut skilsmisse sist desember.

 

Marilyn traff Evan etter å ha gitt henne rollen i sitt skrekkfilmprosjekt «Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll». Kuriøst nok mistet hun i en alder av 7 år barnerollen til Kirsten Dunst i «En vampyrs bekjennelser», men får altså en ny sjanse i sjangeren med Mansons prosjekt.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews