Manson vil ha tilbake dyra sine

(05.06.2007, sist oppdatert 05.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Sjokkrockeren Marilyn Manson frykter at hans samling med utstoppede dyr er i fare etter at han etterlot dem hjemme hos sin ekskone Dita Von Teese.

Nå vil han gjerne ham dem tilbake for i det minste å ha ett fast holdepunkt i livet.

 

- Jeg har fire utstoppede bavianer, to aper, en hvit påfugl, en skilpadde og et villsvin. Livet mitt endret seg dramatisk da jeg flyttet ut. Nå vet jeg ikke lenger hva jeg eier siden livet mitt for tiden er som en tornado.

 

Bruddet med Dita førte også nesten til at han la sitt liv som musiker på hylla. Men han tvang seg tilbake til studio for å spille inn sitt nye album «Eat Me, Drink Me» - og angrer ikke:

 

- Jeg overbeviste meg selv om at jeg ikke ville lage mer musikk - jeg begynte å forbinde det med noe som ikke var tilfredsstillende. Det skjedde i forbindelse med ekteskapet mitt der det ble forventet at jeg skulle endre sider ved meg selv som jeg ikke forsto den andre parten oppfattet som feil. Jeg skjønte ikke hvem det var meningen jeg skulle være.

 

Til slutt innså Mason at han ville lage ei plate han kunne høre på selv:

 

- Musikk som ville få meg til å føle noe spesielt. Jeg har aldri hørt på min egen musikk før fordi det har tatt så lang tid å lage den, så det føltes helt unødvendig.

(©NTB)

 


Les alt om Von Teese!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews