Manson ga Wood rekordlønn

(16.05.2007, sist oppdatert 16.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Marilyn Manson (38) sørget for at hans unge kjæreste Evan Rachel Wood (19) fikk topplønn for sin mye omtalte innsats i musikkvideoen til låten «Heart-Shaped Glasses».

Manson (39) - som brøt med sin kone Dita Von Teese i desember i fjor - er raus med lønna når han benytter sin nye kjærestes skuespillerkunster i sin siste musikkvideo.

 

19-årige Evan Rachel Wood har ifølge nettstedet BreakingNews.ie fått en rekordhøy sum for deltakelse i en musikkvideo.

 

De to første minuttene av musikkvideoen til låten «Heart-Shaped Glasses» viser Manson og hans unge kjæreste i noen svært realistiske sexscener. Enkelte mener scenene er ekte, og ikke skuespill. Manson selv sier til MTV:

 

- Jeg insisterte på at Evan skulle betales høyere enn alle andre skuespillere som har deltatt på en musikkvideoinnspilling. Hun ba ikke om det selv, men jeg sørget for det. Ingen andre kunne vært med i denne videoen, den var fullt og helt inspirert av henne.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.190 sec - 1 pageviews