Manson er glad nå

(29.01.2008, sist oppdatert 29.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

- Jeg føler det som om jeg har rekonstruert meg selv. Jeg kunne ikke hatt det bedre nå, sier en lykkelig Marilyn Manson.

Til New York Post snakker han ut om hvordan han tok skilsmissen fra Dita von Teese. De hadde bare vært gift i et år da hun julaften 2006 sa hun ville skilles. Dagen etter, 1. juledag når familier flest koser seg, satte Manson seg ned og skrev låten «If I Was Your Vampire».

 

Manson sier at han følte seg helt på kanten av avgrunnen da han innså at ekteskapet med burleskdanseren Dita var over. Han brukte et år på å komme seg opp på beina igjen, hevder han.

 

- Å klare seg frem til julaften i fjor var en milepæl. Det avsluttet kapitlet om den perioden i livet mitt. Nå er det som om sirkelen er sluttet, sier sjokkrockeren, som ble offisielt skilt fra von Teese 27. desember i fjor.

 

For nå har han ikke bare funnet kjærligheten på ny med unge Evan Rachel Wood; han er også gjenforent med sin gamle venn og tidligere bandkamerat Twiggy Ramirez, som han hadde holdt seg unna i syv år.

 

- Vi trengte å bli venner igjen mer enn noe annet. Jeg har fått ilden tilbake i bandet mitt, sier Manson om å spille med Ramirez igjen. Nå skriver han låter med muntre låttitler som «Mutilation Is The Most Sincere Form of Flattery», «Putting Holes in Happiness» and «Red Carpet Grave».

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews