Manson - en kjærlighetsvampyr

(15.05.2007, sist oppdatert 15.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Marilyn Manson sier han er en kjærlighetsvampyr.

Den 38 år gamle sjokkrockeren - som dater den 19 år gamle skuespilleren Evan Rachel Wood - sier han jakter på unge kvinner - og ønsker å konsumere dem.

 

- Jeg har alltid syntes at romantiseringen av vampyrer er litt for åpenbar for meg. Men vampyrer kan bare tas av dage ved å bli stukket gjennom hjertet. Og det er min svakhet. Metaforisk, sier Manson ifølge nettstedet Female First.

 

I en litt mer forsonende, og forståelig tone, fastslår han at kjærlighet kan ødelegge deg, før han igjen penser inn på et langt mer makabert spor:

 

- En annen ting er at vampyrer bare kommer ut om natten, jakter på unge kvinner - og drikker deres blod. Ideen om å konsumere noen, uansett om det er litterært eller metaforisk, er ganske romantisk.

 

Det er i forbindelse med sin nye video til den nye sangen?Heart-Shaped Glasses? at Manson må svare på vampyrsammenligningene. Magasinet Rolling Stone har lagt ut videoen på nettsidene sine, og sier den ikke bør ses av folk under 16 år - eller Dita Von Teese, Marilyn Mansons ekskone. Videoen byr blant annet på rimelig blodige sexscener.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.223 sec - 1 pageviews