Lite ridderlig Manson

(18.09.2007, sist oppdatert 18.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Marilyn Manson er en lite omtenksom og ridderlig mann. Han gidder ikke engang hjelpe sin purunge kjæreste Evan Rachel Wood med bagasjen.

Ifølge New York Post ble det umake paret observert på JFK-flyplassen i New York i helgen, der de skulle om bord på flyet til Los Angeles.

 

- Hun bar seg skakk på håndbagasje hun skulle ha med seg om bord i cabinen, mens han feide rett gjennom sikkerhetskontrollen uten å bære på noe, forteller et øyenvitne.

 

20 år gamle Evan Rachel Wood har vært sammen med den 18 år eldre Manson etter at hans ekteskap med burleskartisten Dita Von Teese tok slutt. Wood, som er aktuell i musikalfilmen «Across the Universe», der hun synger, så vel som å spille datteren til Michael Douglas i «King of California», sier om forholdet til Manson:

 

- Vi inspirerer hverandre, det er sikkert. Selv om vi ikke hadde vært sammen, ville jeg ønsket å jobbe med ham fordi jeg beundrer ham som person og definitivt som artist, sier hun til Courant.com.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews