Høyeste stilpoeng til Katie Holmes

(19.12.2007, sist oppdatert 19.12.2007) Utskrift  Del på Facebook

Det amerikanske magasinet OK! har kåret kjendisdamene som utmerket seg mest på stilfronten i 2007. Tom Cruise-fruen Katie Holmes går av med seieren.

Holmes? nye og voksne stil har falt i smak hos «motepolitiet» i det amerikanske magasinet OK! Moteredaksjonen kårer henne til den stiligste stjernen i året som gikk. De mener den halvlange bobfrisyren, de lange kjolene og glamorøse blusene Holmes er blitt så kjent for, får henne til å se ut som en filmstjerne av rang.

 

Katie Holmes har brukt mye tid sammen med Victoria Beckham det siste året, og det spørs om fru Beckham - som går for å være et stilikon - påtar seg litt av æren for «Dawson?s Creek»-stjernens forvandling fra tenåringsstjerne til moteløve.

 

Motepanelet i OK! begrunner sitt valg av Holmes med at «hun har modnet fra tenåringsikon til moteikon. Dette året har hennes stil utviklet og perfeksjonert seg så mye at hun i motesammenheng kan sammenlignes med legender som Jackie O. Hun kommer aldri i skyggen av sin ektemann men har en stil som er helt hennes eget. Hun ser alltid komfortabel ut på den røde løperen».

 

1. Katie Holmes

 

2. Katherine Heigl

 

3. Gwen Stefani

 

4. Kate Moss

 

5. Rihanna

 

6. The Olsen twins

 

7. Jennifer Lopez

 

8. Rachel Bilston

 

9. Diane Kruger

 

10. Dita Von Teese

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews