Dita vil kle seg ut i jeans

(29.10.2008, sist oppdatert 29.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Burleskdronningen Dita Von Teese akter å kle seg ut på Halloween - i jeans og en T-skjorte.

- Under Halloween kommer jeg til å se ut som ei normal jente; jeg skal smøre på meg noe selvbruningskrem og spraytan og iføre meg jeans, sier hun til Channel 4 i England.

 

Dita, som er ekskonen til sjokkrockeren Marilyn Manson, kler seg til vanlig som en førtitallsvamp med korsetter, høye strømper og enda høyere hæler - når hun da ikke tar av seg klærne i showene sine. Hun soler seg ikke, og varemerket er flammerød leppestift i det ellers bleke ansiktet.

 

Tidligere har hun sverget på at hun aldri vil bli sett i olabukser, men anser det nå som et kostyme, sier hun:

 

- Folk vil spørre meg om hvor kostymet mitt er. De vil tro at jeg ikke har kledd meg ut, men det har jeg virkelig! jeg ville aldri gjort dette i mitt normale liv, derfor gjør jeg det nå til Halloween. Jeg har alltid følt at klær er en viktig måte å uttrykke hvordan du ønsker at verden vil se deg. Jeg ser ikke ned på mennesker som bruker jeans og T-skjorte, men helt siden jeg var liten pike har jeg valgt ut mine egne klær.

(©NTB)

 

 


Les alt om Von Teese!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.366 sec - 1 pageviews