Dita til svanesøksmål

(18.04.2008, sist oppdatert 18.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Burleskdanseren Dita Von Teese går til sak mot mannen som skulle bygge en svane til henne - men mislyktes.

Svanen, som hun skulle bruke i showet sitt, ville nemlig ikke fungere slik den skulle. Nå har TMZ fått søksmålet fra Von Teese i hende.

 

Der skriver Dita, som tidligere var gift med Marilyn Manson, at hun engasjerte Fred Knaff - mannen som nå får svanesøksmålet mot seg - for å konstruere en svane.

 

Den skulle være drøye tre meter høy, og i nebbet skulle den ha en vannkilde der Dita skulle gjøre nummeret sitt - naturlig nok kalt «Svanesjøen».

 

Dita Von Teese betalte Knaff «tusenvis av dollar», men vannforsyningen til svanenebbet gikk i stykker under premieren på hennes nye show i Toronto i november i fjor. Hun sendte svanen tilbake, men Knaff nekter både å reparere den og å sende den i retur.

 

Dita hevder hun ikke kan opptre uten den, og at den allerede har kostet henne over 200.000 dollar. Nå saksøker hun svanebyggeren for en uspesifisert sum i skadeerstatning.

(©NTB)

 

 


Les alt om Von Teese!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews