Dita dumper Manson

(05.01.2007, sist oppdatert 05.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Sjokkrockeren Marilyn Manson ble fredag dumpet av kona, burleskdanseren Dita Von Teese. Etter bare et års ekteskap er det slutt.

Dita Von Teese søkte om skilsmisse allerede før jul, men har ikke klart å få tak i ektemannen før nå. Derfor vil han få overlevert skilsmissepapirene i et platestudio i Los Angeles, der han jobber med sin nye skive.

 

«Uforenlige uoverensstemmelser» er årsaken til at Dita Von Teese sier takk for seg. Venner sier til New York Post at hun er svært glad i ham, men at han «har for mange demoner» og ikke klarer å snakke med kona.

 

- Han reagerer ikke. Han kan ikke engang kommunisere med henne nå. Hun prøvde å fortelle ham at hun vil skilles, men hun får ikke engang tak i ham på telefonen. Hun flyttet ut av huset uten at han merket det. Hun har virkelig prøvd å få dette til å fungere, sier venner til avisen, og legger til at Manson har drukket tett det siste året.

 

En talsmann for Dita Von Teese vil ikke kommentere den forestående skilsmissen. Det er uvisst om hun vil prøve å få med seg parets to katter, Lily og Aleister (oppkalt etter okkultisten Aleister Crowley) og dachshundene Greta og Eva.

(©NTB)

 

 


Les alt om Von Teese!


Kommentarer fra brukere


D
08.01.2007 12:37
Stakkars marelyn. d er jo ikke han sin skyld at han er så opptatt. slemme dama Sad :-\(

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews