«Billy Elliott» forelsket i Mansons kjæreste

(08.06.2007, sist oppdatert 08.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Jamie Bell, som vant filmpublikums hjerter som den ballettdansende gruvebygutten i «Billy Elliot», er fremdeles forelsket i sin ekskjæreste Evan Rachel Wood.

De to brøt med hverandre i fjor - og nå er 19 år gamle Evan sjokkrockeren Marilyn Mansons nye flamme!

 

Jamie Bell (21) ble helt fra seg da han hørte at hun var begynt å date den langt eldre sjokkrockeren Manson, som ifølge sin ekskone Dita Von Teese slet med rusavhengighet. Evan er også med i hans sjokkerende nye musikkvideo, der paret elsker, oversmurt i kunstig blod og til slutt kjører utfor stupet sammen.

 

- Det var vanskelig fordi jeg var svært forelsket i henne. Det var en felles beslutning at vi skilte lag, det gikk inn på oss begge fordi vi hadde det så bra sammen, sier Jamie til bladet GQ.

 

Han hinter ganske tydelig om at Evan Rachel Woods nye forhold kan være hennes form for ungdomsopprør. Bell forteller nemlig at årsaken til deres eget brudd var en stor forskjell i modenhet.

 

- Vi var i to svært forskjellige faser. Hun hadde akkurat begynt å få ideen om frihet og uavhengighet, og den har jeg hatt siden jeg var 14 år.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews