Williams får fødselsråd fra Beckham

(30.08.2012, sist oppdatert 30.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Robbie Williams skal ha søkt råd hos den baby-bevandrede Victoria Beckham i påvente av at hans første barn skal bli født.

Den britiske sangeren og hans amerikanske kone Ayda Field skal ha booket seg et rom på VIP-fødeavdelingen ved Londons Portland Hospital - på Victoria Beckhams anbefaling.

 

En kilde sier til Daily Star: - Robbie er så spent og glad over at han skal bli far, og han vil at alt skal være perfekt. Han gjør alt han kan for å gjøre omstendighetene rundt fødselen så avslappet som mulig.

 

Kilden fortsetter: - Victorias personlige gynekolog er blitt pensjonist, men hans etterfølger og teamet tar seg nå av Rob og Ayda. Paret har leid en suite på fødeavdelingen, og føler seg trygge etter å ha hilst på personalet.

 

Selv om Robbie Williams flyttet til USA i 2004, er han og kona nå i hjemlandet til sangeren slik at datteren kan bli født i London. Kilden forklarer:

 

- Robbie har planlagt at babyen skal bli født i Storbritannia, det er viktig for ham. Han flyttet til USA for å få anonymitet samt for å nyte klimaet her, men hjertet tilhører fortsatt England. Han vil også ha foreldrene i nærheten i babyens første måneder, og han gleder seg spesielt til å feire en skikkelig familiejul på hjemmebane.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.184 sec - 1 pageviews