Victoria vant showet

(06.06.2007, sist oppdatert 06.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham gjorde et enkelt klesvalg da hun skulle pynte seg til The Glamour Awards i London tirsdag: Et lite svart snørekorsett og en like liten hvit bolerojakke.

Posh, som stakk av med prisene for årets entreprenør og årets kvinne som damebladet Glamour delte ut, strevde imidlertid litt med påkledningen ved ankomsten:

 

En kvinnelig assistent måtte før hun gjorde sin entre på den røde løper hjelpe henne med å trekke ned den ørlille svarte shortsen som så vidt stakk frem under korsettet og dekket det nødvendigste.

 

Men Victoria Beckham lot seg ikke merke med den slags. Trebarnsmoren er også blitt en fremgangsrik forretningskvinne: Da hennes nye solbrillekolleksjon ankom Harrod?s nylig, ble den utsolgt på rappen. Jeansene hennes er populære, mens Posh-parfymen har solgt bedre enn noen annen kjendisparfyme det siste året, melder Daily Mail.

 

- Hun er typisk for den moderne kvinne som med suksess sjonglerer arbeids- og hjemmelivbalansen, og er en rollemodell når det gjelder å få til alt sammen, fastslo Glamour-redaktør Jo Elvin.

(©NTB)

 

 


Les alt om Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews