Victoria Beckhams datter oppkalt etter pappa

(11.07.2011, sist oppdatert 11.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Victoria og David Beckhams nyfødte datter har fått navn Harper Seven.

Victoria Beckham fødte søndag en glad og frisk datter på et sykehus i Los Angeles. Brødrene Brooklyn, Romeo og Cruz Beckham kunne dermed glede seg over å ha fått en lillesøster.

 

Mandag ble det kjent at den lille jenta har fått navnet Harper Seven. Mellomnavnet, tallet sju, er det samme nummeret som David Beckham hadde på ryggen i sine glansdager i Manchester United og det engelske landslaget.

 

- Jeg er så stolt og lykkelig over å kunne annonsere fødselen av vår datter Harper Seven Beckham, skrev Victoria på Facebook bare ni timer etter fødselen, skriver .

 

Den stolte faren og fotballstjernen David Beckham tilbrakte lørdagskvelden sammen med den britiske prins William og hans kone Catherine, som var på besøk i California. Paret er venner og David og Victoria var i det kongelige bryllupet i april.

 

Rykter vil ha det til at det William og Catherine vil bli bedt om å bli faddere for den lille jenta.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews