Victoria Beckham vil ikke imponere noen

(22.04.2010, sist oppdatert 22.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham bryr seg ikke dersom folk ikke liker henne.

Kritikk biter ikke på det tidligere Spice Girls-medlemmet som er blitt motedesigner fordi hun ikke har noen ambisjon om å gjøre inntrykk på noen.

 

- Jeg mangler ambisjon til å prøve og få alle til å like meg, sier hun.

 

Selv om hun ikke altså lar seg påvirke av kritikken som jevnlig kommer hennes vei, blir hun fortsatt nervøs før hun skal vise sine nye kreasjoner.

 

- Med mitt motemerke sørget jeg for at en mine drømmer gikk i oppfyllelse. Det er nesten som et barn for meg. Selv om dette allerede er min fjerde sesong så er jeg alltid veldig nervøs før og under visningene mine, sier hun til det tyske magasinet Vogue.

 

36 år gamle Victoria synes det er latterlig at hun er blitt ansett for å være uvennlig og sier at hun er utadvendt og elsker å snakke med nye mennesker - og det er hennes fotballspillende ektemann David glad for.

 

- Jeg liker virkelig å prate mye og jeg er alltid glad når jeg finner noen som er interessert i hva jeg har å si. David er ganske stille og reservert og jeg tror han alltid er nokså lettet over at jeg prater mye med andre folk i løpet av dagen, sier hun.

(©NTB)

 


Les alt om Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.185 sec - 1 pageviews